Ο ρεαλισμός, που μας διακρίνει, είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε ειδική υπηρεσία, που ασχολείται με την εύρεση εναλλακτικών πηγών ρευστότητας. Καθώς η ανάπτυξη στην εποχή που διανύουμε έχει εμπόδια, η ρευστότητα είναι το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση. Συμβάλλουμε στην υλοποίηση των επιχειρηματικών σχεδίων των πελατών μας, παρέχοντας τις κατάλληλες πηγές χρηματοδότησης, μέσω Επενδυτικών Ταμείων – Funds, του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Δάνεια μέσω Τραπεζικού Κλάδου

Η Building Solid Success και τα στελέχη της, διαθέτουν πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία σε όλες τις μορφές τραπεζικών χρηματοδοτήσεων.

Κατανοούμε την αναγκαιότητα των χρηματοδοτήσεων και παρακολουθούμε τα νέα προϊόντα και τις εξελίξεις του τραπεζικού κλάδου, ώστε να είμαστε σε θέση να σας ενημερώνουμε και να σας κατευθύνουμε, με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Περισσότερα

Χρηματοδότηση μέσω Επενδυτικών Ταμείων - Funds

Γνωρίζοντας το οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι ελληνικές επιχειρήσεις, κατανοούμε τη σημασία των ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, αλλά και τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που μπορούν να αποφέρουν σε κάθε βιώσιμη επιχείρηση.

Περισσότερα

Venture Capital Ενίσχυση Κεφαλαίων

Το πλέον σύγχρονο μέσο χρηματοδότησης – ανάπτυξης.

Οι Ελληνικές επιχειρήσεις οφείλουν υπό ορισμένες συνθήκες, να ξεπεράσουν τους όποιους ιδιοκτησιακούς ενδοιασμούς και να αναζητήσουν στην ελληνική και τη διεθνή αγορά σύγχρονες πηγές άντλησης κεφαλαίων και ρευστότητας.

Πολλά Venture Capital & Private Equity Funds με τα οποία συνεργαζόμαστε, αναζητούν επιχειρήσεις με καινοτόμες ιδέες για να επενδύσουν και να βοηθήσουν στην ανάπτυξή τους.

Περισσότερα

Business Plan για Αναζήτηση Κεφαλαίων

Στη Building Solid Success, θεωρούμε το επιχειρηματικό σχέδιο ως βασικό εργαλείο οργάνωσης και χάραξης επιχειρησιακής στρατηγικής. Ένα αντιπροσωπευτικό, αντικειμενικό και ρεαλιστικό επιχειρηματικό σχέδιο, δίνει την πλήρη εικόνα σε εξωγενείς, εν δυνάμει χρηματοδότες, φέρνοντας επιχείρηση ένα βήμα πιο κοντά σε νέες χρηματοδοτήσεις.

Το ποιοτικό επιχειρηματικό σχέδιο, είναι το διαβατήριο για την εύρεση των κεφαλαίων.

Περισσότερα

Αποτίμηση Εταιρείας

Ακούμε ότι «Ουδείς μπορεί να αποτιμήσει καλύτερα το δημιούργημά του, από τον ίδιο τον επιχειρηματία».

Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, το συναίσθημα αλλά και επιμέρους άυλα στοιχεία, δίνουν μια σημαντική υπεραξία.

Αυτό που είναι πολλές φορές χρήσιμο, είναι να υπάρξει μια αντικειμενική, απολύτως τεχνοκρατική αποτίμηση της αξίας μιας επιχείρησης. Είναι σκόπιμο να γνωρίζουμε την αξία του δημιουργήματός μας, όχι μόνο με βάση όσα εμείς πιστεύουμε, αλλά και με βάση όσα ένας ανεξάρτητος φορέας θα εκτιμήσει, σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα.

Περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.