Η αποτελεσματικότητά μας, με υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας αποτελεί εγγύηση, όταν αναλαμβάνουμε την υπαγωγή των πελατών μας στον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/16, την ένταξή τους σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα ΕΣΠΑ, Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης, “Leader”, Προγράμματα Εξωστρέφειας και γενικά σε ένα ευρύ φάσμα επιδοτούμενων έργων.

Υποβάλουμε και παρακολουθούμε, έως και την τελική επαλήθευση, το κάθε έργο και συμβάλουμε στην υλοποίηση των επιχειρηματικών ιδεών των πελατών μας, για βιώσιμη ανάπτυξη, προχωρώντας μαζί στο μέλλον!!

ΕΣΠΑ

Τα προγράμματα ΕΣΠΑ, μέσω της BSS, απαλλάσσονται από γραφειοκρατία και ανησυχία. Σας οδηγούμε με την ηρεμία της γνώσης, στην άντληση των κεφαλαίων.

Το ΕΣΠΑ, αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα σημαντικότερα Αναπτυξιακά Εργαλεία, για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Μέσα στην κρίση, έδωσε και συνεχίζει να δίνει με νέους, δυναμικούς κύκλους προγραμμάτων, πολύτιμη βοήθεια χρηματοδότησης.

Εμείς στη BSS, καταφέραμε να απορροφήσουμε για τους πελάτες μας μεγάλα κονδύλια ΕΣΠΑ. Μέσω των καλά οργανωμένων διαδικασιών, που διαθέτουμε καλύψαμε σχεδόν όλο το φάσμα των κλάδων επιχειρηματικής δραστηριότητας, στηρίξαμε με αποτελεσματικότητα τον εκσυγχρονισμό πολλών επιχειρήσεων, με εγκρισιμότητα 97%, παρά τα όποια προβλήματα και το δυσμενές περιβάλλον της αγοράς.

Περισσότερα

Προγράμματα ΕΣΠΑ

Η αποτελεσματικότητά μας με υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας αποτελεί εγγύηση, όταν αναλαμβάνουμε την υπαγωγή των πελατών μας στον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/16, την ένταξή τους σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα ΕΣΠΑ, Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης, Προγράμματα Εξωστρέφειας και γενικά σε ένα ευρύ φάσμα επιδοτούμενων έργων. Υποβάλλουμε και παρακολουθούμε έως και την τελική επαλήθευση, το κάθε έργο, συμβάλλοντας στην υλοποίηση των επιχειρηματικών ιδεών των πελατών μας για βιώσιμη ανάπτυξη, προχωρώντας μαζί στο μέλλον!

Περισσότερα

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης “LEADER/CLLD”

Μαζί στα σπουδαία έργα τοπικής ανάπτυξης, ανά περιφέρεια. Γρήγορα, εμπεριστατωμένα, πετυχημένα.

Σπουδαίες επενδύσεις έχουν πραγματοποιήσει σειρά επιχειρήσεων μέσω των προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης.

 

Περισσότερα

Hotel Quality Consulting

Ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στον Ξενοδοχειακό Τομέα

Η ΒSS δημιούργησε τον τομέα «Hotel Quality Consulting», με σκοπό στην παροχή ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων στον Ξενοδοχειακό κλάδο.

Περισσότερα

Ελληνική επιχειρηματικότητα με Αναπτυξιακό Όραμα !

Αναπτυξιακό όραμα αποτελεί για την Ελλάδα η κάθε μικρή ή μεγάλη επένδυση!

Στόχος η πρόοδος, η δημιουργία και η στήριξη νέων καινοτόμων επιχειρήσεων που θα οδηγήσουν τη χώρα σε ανάπτυξη και θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας.

Ξεμπλοκάρουν οι επενδύσεις Προτεραιότητα το μέλλον της επιχείρησής μου

Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα- Καινοτομία

Στη στρατηγική της καινοτομίας, μας οδήγησε η σύγχρονη εποχή, δημιουργώντας νέες εσωτερικές δομές & λειτουργίες ώστε ο Ελληνικός Επιχειρηματικός κόσμος να μπορέσει μαζί μας να εξελιχθεί με γοργούς ρυθμούς γιατί το μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον απαιτεί διαρκή προσαρμογή στις νέες συνθήκες.

Time Changes in Greece

Εκπέμπουμε Μήνυμα Αλλαγής στη Διεθνή Επενδυτική Κοινότητα

H Ελλάδα αποπνέει εμπιστοσύνη στο διεθνές επιχειρηματικό στερέωμα

Θέτουμε την Ελληνική Οικονομία σε τροχιά αλλαγών, ώστε να καταστεί φιλική προς την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις. Κεντρική προτεραιότητα μας, η επιτάχυνση του ρυθμού απορρόφησης των κονδυλίων ΕΣΠΑ, με στόχο την αξιοποίηση τους κατά τον βέλτιστο τρόπο, με αποτελεσματικότητα και οφέλη για τον επενδυτή-επιχειρηματία.

H Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα μπροστά

Εντάξου Επιτυχώς στα Ευρωπαϊκά Επενδυτικά Προγράμματα !

Εμείς στη BSS, διαχειριζόμαστε με αποτελεσματικότητα Ευρωπαϊκά προγράμματα, προωθούμε την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, τη μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, σε τομείς της οικονομίας όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία, τα φωτοβολταϊκά, η αγροδιατροφή, το περιβάλλον, η εφοδιαστική αλυσίδα, οι τεχνολογίες πληροφορικής & επικοινωνιών, η εκπαίδευση, η υγεία & φαρμακευτική βιομηχανία, οι κατασκευές.

Άνοιξε τη δική σου επιχείρηση

Oφέλη

 • Αύξηση της απόδοσης των επενδυμένων κεφαλαίων
 • Αύξηση της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης
 • Μεγιστοποίηση του κέρδους
 •  Ελαχιστοποίηση των λαθών
 • Οικονομίες κλίμακας
 • Ορθολογική χρήση των διαθέσιμων πόρων
 • Μείωση του κόστους παραγωγής και της λειτουργίας
 • Μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης των πελατών
 • Αύξηση της φήμης και της πελατείας
 • Συνέργειες Εξωστρέφεια
Τα οφέλη στην Ελληνική επιχειρηματικότητα

Τα όνειρα, η Κινητήριος Δύναμη για την Επιτυχία !

Ο ρόλος μας ως Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων, είναι να βρισκόμαστε δίπλα στον επιχειρηματία και την κοινωνία , ώστε να προωθούμε την ανάπτυξη και το“επιχειρείν” με σημαντική βελτίωση στην ταυτότητα της επιχείρησης, ώστε να μην είναι απλά ένας νεωτερισμός. Η συνεργασία μας εμπεριέχει οφέλη μέσα από την Προσωπική Οικονομική Συμβουλή. Γιατί η συμβουλή, δε νοείται αν δεν συνοδεύεται από την αποτελεσματική λύση, για μια προοπτική που θα μας οδηγήσει μαζί στο μέλλον

Επικοινώνησε μαζί μας
Μαζί στο μέλλον

Εγγραφείτε στο Newsletter μας  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.