Με στόχο την αύξηση των οικονομικών εργαλείων, που θα καταστήσουν την ελληνική επιχειρηματικότητα βιώσιμη και θα τη θέσουν ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και σιγουριάς, αξιοποιούμε τα φορολογικά κίνητρα για Εξαγορές & Συγχωνεύσεις, τα οποία θα ενισχύσουν σημαντικά κάθε Επιχείρηση.

BSS

Τώρα είναι η ευκαιρία για τις Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω Εξαγορών ή Συγχωνεύσεων να ισχυροποιηθούν και να καρπωθούν οφέλη όπως, οικονομίες κλίμακος, αύξηση μεριδίου αγοράς, ενίσχυση της εταιρικής φήμης και πελατείας, αύξηση διαπραγματευτικής ισχύς με προμηθευτές, απόκτηση τεχνογνωσίας, προσέλκυση υψηλόβαθμων στελεχών, έξοδο στις διεθνείς αγορές, φορολογικά κίνητρα και κρατικές ενισχύσεις.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο της BSS για να σας αναλύσει τα οφέλη, τη διαδικασία Εξαγοράς- Συγχωνεύσεων, την εύρεση δυνητικών προς Εξαγορά ή Συγχώνευση εταιρειών και τέλος τον σχεδιασμό του πλάνου σας και την υλοποίησή του με κατάλληλους όρους και προϋποθέσεις.

ΜΑΖΙ απολαμβάνουμε ένα νέο και υγιές επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.