Η «Business Support Services», είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, με κύριο αντικείμενο το χρηματοοικονομικό τμήμα των επιχειρήσεων.

Καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον επιχειρηματικό κόσμο όλα αυτά θα χρόνια, είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως σίγουρα μπορούμε να φανούμε πολύτιμοι σύμμαχοι και στη δική σας!

Από την παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους τομείς και τις υπηρεσίες που παρέχουμε και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια σχετική απορία, θα χαρούμε πολύ να σας τη λύσουμε, είτε από την ειδική ενότητα “Συχνές ερωτήσεις“, είτε επικοινωνώντας μαζί μας!

Επανάσταση στις Αναδιαρθρώσεις

Νέος νόμος 4738/2020

Η αποφασιστικότητά μας και ο στόχος μας για μια βιώσιμη και υγιή ελληνική επιχειρηματικότητα μας θέτει αναπόφευκτα ως κυρίαρχη εταιρεία στους Εξωδικαστικούς Συμβιβασμούς Επιχειρήσεων, ενώ συμμετέχουμε ενεργά στις συζητήσεις περί νομοθετικών βελτιώσεων. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά τη διαδικασία από τον αρχικό έλεγχο οικονομικών στοιχείων και πλήρωσης κριτηρίων υπαγωγής. Εκπονούμε μελέτη βιωσιμότητας, διαπραγματευόμαστε με τους πιστωτές, υποβάλλουμε και παρακολουθούμε την αίτηση μέχρι τέλους σε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη.

Περισσότερα

Αναπτυξιακός Νόμος / ΕΣΠΑ

Η αποτελεσματικότητά μας με υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας αποτελεί εγγύηση, όταν αναλαμβάνουμε την υπαγωγή των πελατών μας στον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/16, την ένταξη τους σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα ΕΣΠΑ, Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης, Leader, Προγράμματα Εξωστρέφειας και γενικά σε ένα ευρύ φάσμα επιδοτούμενων έργων.

Υποβάλλουμε και παρακολουθούμε έως και την τελική επαλήθευση το κάθε έργο και συμβάλλουμε στην υλοποίηση των επιχειρηματικών ιδεών των πελατών μας για βιώσιμη ανάπτυξη, προχωρώντας μαζί στο μέλλον!

Περρισότερα

Συμβουλευτική Επιχειρήσεων

Η ολιστική προσέγγισή μας σε επίπεδο υπηρεσιών μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε με πρακτικό και προσιτό τρόπο σύνθετες λύσεις, γιατί έχουμε την πλήρη εικόνα της πολυεπίπεδης οργάνωσης μιας επιχείρησης και των πολύπλοκων σχέσεών της με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, με επενδυτικά κεφάλαια και τραπεζικά ιδρύματα. Στην BSS δεν ακολουθούμε, ορίζουμε το πεδίο στο οποίο κινούμαστε και οι συνεργασίες μας είναι συνυφασμένες με την επιτυχία και την ευμάρεια.

Περισσότερα

Λογιστικές & Φορολογικές υπηρεσίες

Η ευελιξία μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την ασταμάτητη πληροφόρηση μας για τις εξελίξεις μας φέρνει σε θέση ισχύος. Στο σύνθετο φορολογικό σύστημα της χώρας -με συνεχείς αλλαγές σε φορολογικά και εργατικά θέματα- επιτυγχάνουμε την άμεση ενημέρωση των συνεργατών μας, διαμορφώνοντας εξατομικευμένες προτάσεις, αξιοποιώντας το νέο πλαίσιο κάθε φορά προς όφελος τους.

Η Επιχείρηση μας απευθύνεται σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου και νομικής μορφής. Με την πολυετή πείρα και την εσωτερική μας οργάνωση εξασφαλίζουμε την ορθή και έγκαιρη τήρηση των λογιστικών βιβλίων των επιχειρήσεων – πελατών μας και παρέχουμε έγκυρη και άμεση πληροφόρηση σε θέματα Λογιστικά – Φοροτεχνικά & Εργατικά για τη καθημερινή λειτουργία κάθε επαγγελματία. Η φιλοσοφία , οι γνώσεις και η  εμπειρία των συνεργατών  που απαρτίζουν την εταιρεία μας εγγυάται την αποτελεσματικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας

Περισσότερα

Οργάνωση επιχειρήσεων

Τα ταχύτατα αντανακλαστικά μας και η προσήλωση στην οργάνωση, μας βοηθούν να οδηγήσουμε τις σύγχρονες επιχειρήσεις στο μέλλον, καθώς αναλαμβάνουμε την λειτουργική τους οργάνωση.

Οι Πιστοποιήσεις Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας – ISO, καθώς και η συμμόρφωση με τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων GDPR, δεν είναι πολυτέλεια ούτε θέμα υποχρέωσης, αλλά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η ορθή συμμόρφωση με τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας και η τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια και τη διαχείριση των πληροφοριών του οργανισμού, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως υποχρέωση καθώς δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των λοιπών επιχειρήσεων, τηρώντας συνεχείς διαδικασίες αυτοβελτίωσης.

Περισσότερα

Χρηματοδοτήσεις & Επενδυτικά ταμεία

Ο ρεαλισμός που μας διακρίνει, είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε ειδική υπηρεσία που ασχολείται με την εύρεση εναλλακτικών πηγών ρευστότητας. Καθώς η ανάπτυξη στην εποχή που διανύουμε έχει εμπόδια, η ρευστότητα είναι το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση. Συμβάλλουμε στην υλοποίηση των επιχειρηματικών σχεδίων των πελατών μας παρέχοντας τις κατάλληλες πηγές χρηματοδότησης μέσω Επενδυτικών Ταμείων (Funds) του εσωτερικού και του Εξωτερικού.

Περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.