Η «Business Support Services», είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, με κύριο αντικείμενο το χρηματοοικονομικό τμήμα των επιχειρήσεων.

Καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον επιχειρηματικό κόσμο όλα αυτά θα χρόνια, είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως σίγουρα μπορούμε να φανούμε πολύτιμοι σύμμαχοι και στη δική σας!

Από την παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους τομείς και τις υπηρεσίες που παρέχουμε και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια σχετική απορία, θα χαρούμε πολύ να σας τη λύσουμε, είτε από την ειδική ενότητα "Συχνές ερωτήσεις", είτε επικοινωνώντας μαζί μας!

kokkina-daneia

Κόκκινα Δάνεια

Αναζητάτε άμεσες λύσεις για τα κόκκινα δάνεια σας; Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομαδά των έμπειρων οικονομικών μας συμβούλων, θα βρεί την λύση για εσας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
trapezika-zitimata

Τραπεζικά Ζητήματα

Έννοιες όπως η χρηματοδότηση, τα «κόκκινα δάνεια» η αναδιάρθρωση δανεισμού, η ρύθμιση χρέους, η εποπτεία δανειακών λογαριασμών, τραπεζικές σχέσεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
oikonomiki-dieuthinsi

Οικονομική Διεύθυνση

Είτε ενδιαφέρεστε για διαχείριση ρευστότητας, τη διαμόρφωση του budget, τη λογιστική εποπτεία, για φορολογικές συμβουλές, για υπηρεσίες ορκωτών λογιστών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
private-business-consulting

Private Business Consulting

Συνεργαζόμαστε μαζί σας, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες μεθόδους, που αναπτύχθηκαν μετά από χρόνια πρακτικής εμπειρίας, σε ένα πλήρες φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
funding

Επιδοτήσεις

Αναζητάτε κάποια επιδότηση για την εταιρεία σας; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να την αποκτήσετε!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
invest

Επενδυτικά

Η αποτίμηση εταιρείας καθώς και ο εσωτερικός έλεγχος αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για κάθε επιχειρηματία!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
seminaria

Σεμινάρια

Συμμερίζεστε κι εσείς την άποψη ότι η εκπαίδευση δεν σταματά στο Πανεπιστήμιο; Βρείτε ένα σεμινάριο κοντά σας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
bss-plus

Εταιρικό Προφίλ

H BSS είναι μια άρτια στελεχωμένη ομάδα, με ειδκά εκπαιδευμένο, έμπειρο και καταξιωμένο ανθρώπινο δυναμικό.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ