Η «Business Support Services», είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, με κύριο αντικείμενο το χρηματοοικονομικό τμήμα των επιχειρήσεων.

Καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον επιχειρηματικό κόσμο όλα αυτά θα χρόνια, είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως σίγουρα μπορούμε να φανούμε πολύτιμοι σύμμαχοι και στη δική σας!

Από την παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους τομείς και τις υπηρεσίες που παρέχουμε και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια σχετική απορία, θα χαρούμε πολύ να σας τη λύσουμε, είτε από την ειδική ενότητα "Συχνές ερωτήσεις", είτε επικοινωνώντας μαζί μας!

Κόκκινα Δάνεια

Αναζητάτε άμεσες λύσεις για τα κόκκινα δάνεια σας; Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομαδά των έμπειρων οικονομικών μας συμβούλων, θα βρεί την λύση για εσας.


parallax background
parallax background

Τραπεζικά Ζητήματα

Έννοιες όπως η χρηματοδότηση, τα «κόκκινα δάνεια» η αναδιάρθρωση δανεισμού, η ρύθμιση χρέους, η εποπτεία δανειακών λογαριασμών, τραπεζικές σχέσεις.

Οικονομική Διεύθυνση

Είτε ενδιαφέρεστε για διαχείριση ρευστότητας, τη διαμόρφωση του budget, τη λογιστική εποπτεία, για φορολογικές συμβουλές, για υπηρεσίες ορκωτών λογιστών.


parallax background
parallax background

Private Business Consulting

Συνεργαζόμαστε μαζί σας, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες μεθόδους, που αναπτύχθηκαν μετά από χρόνια πρακτικής εμπειρίας, σε ένα πλήρες φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Επιδοτήσεις

Αναζητάτε κάποια επιδότηση για την εταιρεία σας; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να την αποκτήσετε!


parallax background
parallax background

Επενδυτικά

Η αποτίμηση εταιρείας καθώς και ο εσωτερικός έλεγχος αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για κάθε επιχειρηματία!

Σεμινάρια

Συμμερίζεστε κι εσείς την άποψη ότι η εκπαίδευση δεν σταματά στο Πανεπιστήμιο; Βρείτε ένα σεμινάριο κοντά σας.


parallax background
parallax background

Εταιρικό Προφίλ

H BSS είναι μια άρτια στελεχωμένη ομάδα, με ειδκά εκπαιδευμένο, έμπειρο και καταξιωμένο ανθρώπινο δυναμικό.

  • Κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στην Θεσσαλονίκη είχε μεγάλο πρόβλημα με οφειλές σε πιστωτικό ίδρυμα καθυστερημένα επι διετία. Η επιχείρηση είχε παράλληλα οφειλές στο δημόσιο ύψους € 210.000,00 και επομένως δεν είχε ενημερότητες. Διεκδικήσαμε και πετύχαμε την χρηματοδότηση από την Τράπεζα των οφειλών του στο δημόσιο, ώστε να μπορέσει να γίνει εθελοντική παραχώρηση ακινήτων για εξόφληση των οφειλών. Οι αξίες των εξασφαλίσεων ήταν κατά 37% χαμηλότερες τρων οφειλών ενώ απαιτήθηκε για να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία η χρηματοδότηση από την τράπεζα οφειλών σε δημόσιο ύψους € 210.000,00.
  • Σημαντική επιτυχία: Επίτευξη ρύθμισης για δάνειο € 93.000, με μείωση επιτοκίου από 14% σε 3,6% και διάρκεια 120 μηνών. Συνολικό όφελος για τον πελάτη μας € 88.000.