Η TÜV AUSTRIA Hellas διοργανώνει την Τετάρτη 30/09/2015 και ώρες 09:00 – 16:00 εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αθήνα, με τίτλο: “Ιδιωτική επιχειρηματικότητα και νέο μνημόνιο. Η κρίση είναι ευκαιρία

Εισηγητής: Ευστάθιος Λιακόπουλος
Σύμβουλος επιχειρήσεων με δεκαπενταετή εμπειρία στον χρηματοοικονομικό κλάδο
MSc Τραπεζική Διοίκηση και Συμβουλευτική Επιχειρήσεων, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας “BUSINESS SUPPORT SERVICES”.
Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.) καθώς και μέλος του ΔΣ μεγάλων ανώνυμων καθώς και εισηγμένων εταιρειών.
Ειδικός διαχειριστής και διαπραγματευτής τραπεζικών σχέσεων.
Εκπαιδευτής σε σεμινάρια χρηματοοικονομικής διοίκησης επιχειρήσεων, βιωσιμότητας επιχειρήσεων και φορο-λογιστική εποπτεία αυτών.
Τακτικό ή επίτιμο μέλος σε διάφορους αναγνωρισμένους φορείς.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;
Σε κάθε είδους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες. Σε οικονομικούς Διευθυντές, Διευθυντές Οργάνωσης και σε Συμβούλους Επιχειρήσεων.

Σκοπός Εκπαιδευτικού Προγράμματος
Στόχος του προγράμματος είναι η άντληση ενημέρωσης και η αποτύπωση ιδεών και σκέψεων δράσης για την “επόμενη ημέρα”.

Θέματα

 • Η ελληνική οικονομία 2015 – 2016. Εξελίξεις – προβλέψεις – εκτιμήσεις
  Παρουσίαση με απλή πρακτική γλώσσα των νέων δεδομένων όπως προέκυψαν μετά τις εξελίξεις του τελευταίου επταμήνου, μικροοικονομικές και μακροοικονομικές προβλέψεις για τα επόμενα έτη, αναγνώριση των
  δεδομένων και πως μπορούν οι επιχειρήσεις να προσαρμοστούν σε αυτά.
 • Βασικά μέτρα νέου μνημονίου: Κατεύθυνση και στρατηγική προγράμματος
  Στόχος, να διαγνωστεί ποιο είναι το σκεπτικό του νέου προγράμματος και που κατευθύνεται η ελληνική οικονομία. Ο τομέας αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την κατανόηση των νέων δεδομένων αλλά και της
  προσαρμογής με σχετική ασφάλεια.
 • Risk Management. Υποστήριξη διοίκησης επιχειρήσεων
  Το πεδίο της ελληνικής αγοράς είναι εξαιρετικά σύνθετο για μοναχική επιχειρηματική δράση και ο τομέας του risk management, είναι ίσως η απάντηση στην αίσθηση του Έλληνα επιχειρηματία ότι δρα σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο πεδίο χωρίς επαρκή υποστήριξη.
 • Μέτρα προσαρμογής και ενίσχυσης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων
  Μετά την παρουσίαση των νέων δεδομένων και όσων έπονται από το νέο πρόγραμμα και τις οικονομικές εξελίξεις, σε αυτή την ενότητα παρουσιάζονται πρακτικά και εφαρμόσιμα μέτρα προσαρμογής και κυρίως δράσης σε αυτή τη νέα εποχή, μέσα από παραδείγματα και case studies πραγματικών εταιρειών.
 • Τραπεζικό σύστημα και επιχειρήσεις
  Σχέση Τραπεζικού Συστήματος και επιχειρήσεων μετά την αλλαγή του τοπίου τόσο σήμερα όσο και για τα επόμενα έτη, τρόποι μεγιστοποίησης της πιθανότητας μη διατάραξης της σχέσης αυτής από τις επιχειρήσεις ή αντικατάσταση της σχέσης αυτής με άλλες πηγές χρηματοδότησης.
 • Διαχείριση χρηματοδοτήσεων – κόκκινων δανείων
  Ένας τομέας με μεγάλη άνθηση, με συνεχείς προσαρμογές των πιστωτικών ιδρυμάτων που απασχολεί πολύ μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων. Διαχωρισμός της φημολογίας από τις ρεαλιστικές δυνατότητες με παραδείγματα δράσεως.

Τι πρέπει να κάνω για να συμμετέχω;
Συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής και στείλτε τη ηλεκτρονικά στο training@tuvaustriahellas.gr ή με fax στο 210-5203990.

Κόστος συμμετοχής: 190€
Ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους & πελάτες της TUV AUSTRIA HELLAS (έκπτωση 20%)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος  Εγγραφείτε στο Newsletter μας   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.