Παρακολουθώντας το σεμινάριο θα αποκομίσετε πρακτικές γνώσεις ώστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη της διαδικασίας με στόχο το μέγιστο όφελος σας.

Πυρήνας Διαπραγμάτευσης:

Επιτυγχάνουμε το Μέγιστο Δυνατό = Διασώζουμε το Μέγιστο Εφικτό
με Νόμιμο τρόπο

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 | 09.30-14.30

The Met Hotel, Θεσσαλονίκη

Η παρουσίαση θα είναι εμπλουτισμένη με βάση τις τελευταίες ΠΟΛ και οδηγίες των υπουργείων εργασίας & οικονομικών.

Θα γίνει περιγραφή της παρούσας κατάστασης. Αναφορά στο πεδίο εφαρμογής του νόμου. Ανάλυση των κριτηρίων επιλεξιμότητας. Μυστικά της υποβολής. Θα τονιστούν τα απαιτούμενα της αίτησης και θα ακολουθήσει σκιαγράφηση της διαδικασίας μετά την υποβολή της αίτησης.

Εισηγητής: Λιακόπουλος Ευστάθιος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων | C.E.O της BSS-Business Support Services

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Κριτικές Στελεχών μετά τη συμμετοχή τους:

  • Με βοήθησε αρκετά στην κατανόηση του εξωδικαστικού συμβιβασμού. Ο εισηγητής σε ετοιμότητα να δώσει απάντηση σε κάθε ερώτηση. (Γ.Π)
  • Πολύ καλή κατάρτιση, μεταδοτικότητα, καλή επικοινωνία με το ακροατήριο. (Τ.Μ)
  • Ευχάριστος με αμεσότητα, κατανόηση και γνώσεις. (Ν.Ε)
  • Χρήσιμα points, κλειδιά και σημεία προσοχής για την συνέχεια της μελέτης. (Ρ.Ι)
  • Πολύ θετική η απόφαση και η επιλογή του συγκεκριμένου θέματος. Ο εισηγητής καταρτισμένος με πολύ καλή δυνατότητα απάντησης. (Ρ.Κ)

[dt_button link=”https://www.proseminars.eu/seminars/eksodikastikos_sumvivasmos_thess/#gform_wrapper_1″ target_blank=”false” button_alignment=”default” animation=”fadeIn” size=”medium” style=”light” text_color_style=”context” text_hover_color_style=”accent” icon=”fa fa-chevron-circle-right” icon_align=”left”]Φόρμα Ενδιαφέροντος[/dt_button]

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος    Εγγραφείτε στο Newsletter μας      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.