Ευστάθιος Λιακόπουλος

CEO & FOUNDER


Ο κος Λιακόπουλος Ευστάθιος, γεννήθηκε στην Σκιάθο του Νομού Μαγνησίας, το 1974. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απέκτησε δύο τίτλους στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με αντικείμενα: «Τραπεζική Διοίκηση», με βαθμολογία 9,6 και «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» με βαθμολογία 9,8. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.

Επαγγελματικά απασχολήθηκε στον εκπαιδευτικό τομέα, κατόπιν αποτέλεσε τραπεζικό στέλεχος και από το 2003 ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων. Παράλληλα είναι ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια σχετικά με την Χρηματοοικονομική διοίκηση επιχειρήσεων, τη Βιωσιμότητα επιχειρήσεων και την Φόρο-λογιστική εποπτεία αυτών, ενώ είναι τακτικό ή επίτιμο μέλος σε διάφορους αναγνωρισμένους φορείς.

Μετά τις εκλογές του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.) την 1η Ιουλίου 2013, ο κος Λιακόπουλος επανεξελέγει ως τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου.

Νικόλαος Τσιανέλης

General Manager


Ο Νικόλαος Τσιανέλης, γεννήθηκε στα Ιωάννινα και σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα. Έμπειρο στέλεχος, προερχόμενο από τον Τραπεζικό χώρο με επιτυχή πορεία 37 ετών, υπηρετώντας σε υψηλές θέσεις ευθύνης: Διευθυντής Καταστήματος, Διευθυντής Επιχειρηματικής και Στεγαστικής Πίστης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων, φθάνοντας μέχρι την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή.

Το ίδιο ως άνω διάστημα, συμμετείχε ως βασικό μέλος σε διάφορες επιτροπές, συμβούλια και ομάδες έργου, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής (Executive Committee – EXCO), Διαχείριση Ενεργητικού – Παθητικού (Asset and Liability Committee – ALCO), διαμόρφωση Business Plan, επιτροπές επιχειρηματικών χορηγήσεων, IT-Steering Committee.

Με εξειδικευμένες γνώσεις σε οικονομικά και τραπεζικά θέματα, διακρίνεται για την υψηλή αποδοτικότητα, διορατικότητα και αποτελεσματικότητα στην επίτευξη στόχων και επιδιώξεων.

Αγγελική Χατζηαντωνίου

Personal Assistant to CEO


Η Αγγελική έχει γεννηθεί στην Αθήνα, όπου και σπούδασε Accounting and Secretarial Training.

Για ένα μεγάλο διάστημα σπούδασε και στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει άριστη γνώση Η/Υ (MS Word, Excel, Power Point).

Η επαγγελματική της πορεία ξεκινά το 1986 μέχρι το 1992 ως ''Personal Assistant / Administrative Secretary''.

Στα τέλη του 1992 και για μια 5ετία, μετακομίζει στην Μασαχουσέτη (ΗΠΑ) και εργάζεται στην εκεί Εθνική Τράπεζα Ελλάδος ως ''Assistant Branch Manager''

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1997 και για μια 10ετία, εργάζεται σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, ως ''Personal Assistant / Administrative Secretary''.

Νικόλαος Αντωνόπουλος

Business Consulting Manager


Ο Νικόλαος Αντωνόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ είναι και υποψήφιος κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Χρηματοοικονομική Ανάλυση για Στελέχη” του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της Οικονομικής Ανάλυσης, ενώ είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων.

Εργάστηκε ως σύμβουλος πωλήσεων στην Cosmote και στη συνέχεια ως βοηθός λογιστή σε μεγάλη εισαγωγική εταιρεία, αναπτύσσοντας τις επικοινωνιακές του δεξιότητες, αλλά επεκτείνοντας και τις οικονομοτεχνικές και λογιστικές του γνώσεις.

Τέλος, με την μακρόχρονη εμπειρία του στην BSS έχει αποκτήσει όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες ως ένας ικανός Οικονομικός Αναλυτής με έμφαση στην Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων, σύνταξη Business Plan, αλλά και τη διαχείριση των τραπεζικών σχέσεων ενός μεγάλου πελατολογίου.

Μυρτώ Σακελλαροπούλου

Financial Consultant & Analyst


Ο Μυρτώ έχει γεννηθεί στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών (Σχολή Θετικών Επιστημών) και έχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών από το Πανεπιστήμιο του Greenwich (UK).

Από το ίδιο Πανεπιστήμιο έχει 2ο μεταπτυχιακό (MSc) σε Υπολογιστές & Πληροφοριακά Συστήματα και Master in Business Administration (MBA), από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκινά από την Ελλάδα το 1997 ως Project Management σε διάφορα τεχνικά έργα, από το 2002 έως και το 2009 εργάζεται στο Λονδίνο σε διάφορες εταιρείες (μεταξύ των οποίων και στη Deloitte) και το 2010 επιστρέφει στην Ελλάδα και εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ως Business Developer, για τη σύνταξη επιχειρηματικών σχεδίων στον τεχνικό και ενεργειακό τομέα.

Η Μυρτώ, έχει πάρει το 2016 βραβείο Αριστείας ακαδημαϊκής επίδοσης (ΜΒΑ) για «έμπειρους επαγγελματίες» (experienced professionals), το 2015 πήρε την 1η θέση και βραβείο (ΜΒΑ) σε διαγωνισμό στρατηγικής για χρηματοοικονομική ανάλυση και Marketing.

Έχοντας αποκτήσει ειδικές γνώσεις σε χρηματοοικονομικά θέματα, διακρίνεται για τον άψογο επαγγελματισμό της και την υψηλή αποδοτικότητα στην επίτευξη στόχων.

Θωμαΐς Τουσιάδου

Sales Director


Η Θωμαΐς Tουσιάδου έχει γεννηθεί στην Αθήνα και είναι κάτοχος πτυχίου Mathematics for Business Bsc (Hons) από το Middlesex University του Λονδίνου καθώς και κάτοχος MΑ in Banking and Finance από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Έχει εργαστεί στον Τραπεζικό τομέα επί είκοσι χρόνια, σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Από το 2009 διετέλεσε Διευθύντρια Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων στην Γενική Τράπεζα (μέλος της Societe Generale) έχοντας την εποπτεία και τον συντονισμό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και τις εργασίες Factoring. Το 2012 ανέλαβε την εποπτεία της Λιανικής, Επιχειρηματικής τραπεζικής και Factoring.

Επί σειρά ετών ήταν μέλος στην Ανώτατη επιτροπή Πιστοδοτήσεων, στην Επιτροπή Εποπτείας & Διαχείρισης Καθυστερήσεων, στην επιτροπή Διαχείρισης Ενεργητικού- Παθητικού (ALCO), στο Recovery Credit Committee, New Products (Δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών) και Innovation & Quality Committee.

Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Sales Manager – Salonika Branch


Ο Θανάσης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.).

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διαχείρισης καθυστερήσεων & γενικά προβληματικών δανείων, από το Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο, καθώς και σεμινάρια marketing για προώθηση πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών.

Έχει 20ετή εμπειρία στον Τραπεζικό χώρο. Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 1996 ως Υπάλληλος ανάπτυξης εργασιών στην ΑLPHA LEASING A.E. Το 2008 συνεχίζει στην ASPIS LEASING (μετέπειτα T LEASING ) ως ‘’account manager’’, υπεύθυνος του γραφείου Βορείου Ελλάδος. Μετά την συγχώνευση της T LEASING από την EUROBANK το 2014 , αναλαμβάνει θέση ‘’Officer’’ της Διεύθυνσης Επισφαλών Απαιτήσεων Βορείου Ελλάδος, με ειδίκευση στην χρηματοδοτική μίσθωση ακινήτων και αυτοκινήτων.

Η εργασιακή εμπειρία του σε μεγάλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, εγγυώνται υψηλή αποτελεσματικότητα, με θετικά αποτελέσματα στην διαχείριση πελατολογίου , μικρών , μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Φανή Πλιάκου

Sales Department - Salonika Branch


Η Φανή έχει γεννηθεί στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά.

Επίσης, έχει άριστη γνώση Η/Υ (MS Word, Excel, Power Point).

Η επαγγελματική της πορεία ξεκινά το 1999 στην Aspis Bank ΑΤΕ στο τμήμα πωλήσεων ως υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών μέχρι και το 2005.

Το 2006 πηγαίνει στην Attica Bank ATE ως προϊσταμένη τμήματος ιδιωτών, το 2008 γίνεται Υποδ/ντρια καταστήματος και το 2012 γίνεται Διευθύντρια καταστήματος στην ίδια τράπεζα.

Αποχωρεί από τον τραπεζικό χώρο στο τέλος του 2016, με πρόγραμμα ‘’εθελουσίας εξόδου’’.

Το 2005 και το 2007, πήρε «Προαγωγή Βαθμού κατ΄ Απόλυτο Εκλογή», λόγο αποδεδειγμένης απόδοσης και συστηματικής επίτευξης εξαιρετικών αποτελεσμάτων !

Το 2004 και το 2008, πήρε «Προσωπικό Χρηματικό Έπαθλο Επίτευξης Στόχων» λόγο των πολύ καλών πωλήσεων που έκανε !

Την διακρίνει ο άψογος επαγγελματισμός και η υψηλή απόδοση στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών !

Αρεταίος (Άρης) Σαββίδης

Sales Manager – Xanthi Branch


Ο Αρεταίος (Άρης) έχει γεννηθεί στην Δράμα. Έχει πτυχίο Πληροφορικής & Ανάλυσης Συστημάτων και έχει κάνει in-house μεταπτυχιακά προγράμματα της Eurobank στις χρηματοοικονομικές αναλύσεις και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Είναι τριάντα (30) χρόνια στον Τραπεζικό χώρο. Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 1986 ως Υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατείας στην Alpha bank. Το 1987 συνεχίζει στην Τράπεζα Κρήτης ως Αναλυτής Χορηγήσεων σε κατάστημα, στη συνέχεια μετακινείται στη Δ/νση Χορηγήσεων της ίδιας τράπεζας ως Credit Analyst και ζητά μετάθεση στο κατάστημα Ξάνθης , όπου τοποθετείται ως Υπεύθυνος Χορηγήσεων.

Μετά την συγχώνευση της Τράπεζας Κρήτης από την Eurobank το 1986 , αναλαμβάνει θέσεις ευθύνης, ως Υποδ/ντής και αργότερα ως Δ/ντής στο κατάστημα Ξάνθης. Συγχρόνως, γίνεται και ασκεί καθήκοντα Περιφερειακού Συντονιστή στην Δ/νση Ανάπτυξης Δανείων, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το 2008, αναλαμβάνει Δ/ντής στο κατάστημα Καβάλας της Eurobank και το 2014 επιστρέφει στην Ξάνθη ως Δ/ντής και πάλι του καταστήματος , μέχρι και τον Αύγουστο του 2017 που αποχωρεί από την Τράπεζα.

Έχοντας αποκτήσει ειδικές γνώσεις σε οικονομικά και τραπεζικά θέματα, διακρίνεται για την υψηλή αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα στην επίτευξη στόχων.

Τάσος Σμυρλόγλου

Sales Department - Xanthi Branch


Ο Τάσος γεννήθηκε στην Χρυσούπολη - Καβάλας. Είναι κάτοχος πτυχίου Master of Bussiness Administration (MBA).

Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και λίγα Γερμανικά. Έχει τεράστια εμπειρία και πολυετή θητεία στον τραπεζικό χώρο (33 έτη).

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκινά το 1985 ως Credit Officer, μετά προάγεται σε προϊστάμενο χορηγήσεων, μετά σε Υποδ/ντή Επιχειρηματικής Δραστηριότητος, μετά σε Δ/ντή κατ/τος και τέλος σε Δ/ντή Επιχειρηματικού Κέντρου και αποχωρεί απο τον τραπεζικό χώρο με ''εθελουσία έξοδο'' , τον Απρίλιο του 2018 ως, Relationship Manager Βορ. Ανατολικής Ελλάδος.

Έχοντας αποκτήσει ειδικές γνώσεις σε χρηματοοικονομικά θέματα, διακρίνεται για τον άψογο επαγγελματισμό του, την σωστή καθοδήγηση των πελατών στην εύρεση κατάλληλων λύσεων και την υψηλή αποδοτικότητα στην επίτευξη στόχων και επιδιώξεων.

Γεώργιος Τσίντζας

Sales Department


Ο Γεώργιος Τσίντζας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 1980 απο την Γενική Τράπεζα.

Στην μακρά εργασία του στο τραπεζικό κλάδο , διετέλεσε κατά διαστήματα προϊστάμενος χορηγήσεων , υποδιευθυντής και μετέπειτα Διευθυντής καταστήματος. Το 2005 ήταν επικεφαλής των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων , σε Πελοπόννησο , Στερεά Ελλάδα και νησιά Αιγαίου.

Από το 2008 μέχρι και το 2013 (που αποχώρησε απο τον τραπεζικό χώρο), διετέλεσε Περιφερειακός Διευθυντής σε Γενική & Ασπίς Τράπεζα. Για ένα μεγάλο διάστημα υπηρέτησε και στην Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου.

Στην μακρόχρονη εργασιακή του πορεία , απέκτησε ειδικές γνώσεις πάνω σε διαχειριστικά , οικονομικά και τραπεζικά θέματα (καθυστερήσεις , ρυθμίσεις «κόκκινων δανείων”, αναπτυξιακά προγράμματα και γενικά στην διαχείριση προβληματικών χαρτοφυλακίων).

Ειδικότητά του, η σωστή διαχείριση του πελατολογίου και η αποτελεσματικότητα στην επίτευξη στόχων και επιδιώξεων.

Παναγιώτης Τσιάκος

Sales Department


Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Πάτρα (ΑΤΕΙ).

Αποφοίτησε από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας και κατέχει Bachelor of Science (BSc) στον Επιχειρηματικό Σχεδιασμό & στα Πληροφοριακά Συστήματα.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει άριστη γνώση στους Η/Υ.

Παράλληλα με τις σπουδές του πραγματοποίησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στον τραπεζικό κλάδο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και στο τμήμα μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επιχειρηματικότητας και διαθέτει πιστοποίηση γνώσεων ασφαλιστικού διαμεσολαβητή από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Η καριέρα του ξεκινά το 2016, σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία ως υπεύθυνος πωλήσεων και ασφαλιστικός διαμεσολαβητής.

Ένα χρόνο μετά, εργάζεται σε μεγάλη Χρηματιστηριακή Εταιρεία (Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.) ως ''Account Manager'', στελεχώνοντας το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας και εντρυφώντας στη γνώση της Ελληνικής και της Διεθνούς χρηματοοικονομικής αγοράς.

Τον διακρίνει ο επαγγελματισμός και η προσήλωσή του στην επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων των πελατών !

Οδυσσέας Χριστοδούλου

Financial Analyst


Ο Οδυσσέας γεννήθηκε στην Κομοτηνή.

Απέκτησε πτυχίο Λογιστικής και εργάστηκε ως κοστολόγος στο τμήμα Management Information μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας.

Αναχώρησε για τις ΗΠΑ όπου απέκτησε ένα BSBA (Econometrics & Statistics) από το California State University, Los Angeles και ένα MBA (Finance) από το Pepperdine University, Malibu.

Εκεί εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα, ως Trader και ως Director of Corporate Finance & Consulting. Επίσης, διετέλεσε σύμβουλος σε πολλές εταιρείες του Φαρμακευτικού / Bιοτεχνολογικού κλάδου στο Silicon Valley και σε δημόσιους και δημοτικούς οργανισμούς του Los Angeles.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε στον τραπεζικό χώρο ως Corporate Finance Analyst και ως Εμπορικός & Οικονομικός Διευθυντής σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Συγχρόνως, συνεργάζεται με Επενδυτικούς Οίκους του εξωτερικού ως Επενδυτικός Σύμβουλος. Διακρίνεται για άριστη χρηματοοικονομική του κατάρτιση και τον άψογο επαγγελματισμό του.

Αχιλλέας Αδαμόπουλος

Financial Analyst


Ο Αχιλλέας γεννήθηκε στη Λάρισα και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι κάτοχος πτυχίου ''Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής'' του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με κατεύθυνση την ''Λογιστική & Φοροτεχνική''.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει και πολύ καλή γνώση Γερμανικών. Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 2016 ως ''Οικονομικός Αναλυτής'' σε μεγάλη εμπορική και τεχνική εταιρεία.

Συγχρόνως, απο το 2017 συνεργάστηκε με δικηγορικό γραφείο, για την σύνταξη business plan για επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής (ΑΕ, ΕΠΕ, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ), στα πλαίσια του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών.

Διακρίνεται για την προθυμία του, την σωστή αντιμετώπιση των πελατών και τον επαγγελματισμό του.

Χρήστος Αλέξανδρος Τζεβελέκος

Junior Financial Analyst


O Χρήστος-Αλέξανδρος Τζεβελέκος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου όπου σπούδασε Μαθηματικός με ειδίκευση στο τμήμα Στατιστικών και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών.

Έχει παρακολουθήσει επιπλέον μαθήματα στην Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος προκειμένου να αποκτήσει την πιστοποίηση του Αναλογιστή. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το συνταξιοδοτικό της Ελλάδας και την τεχνική ανάλυση μετοχών του Χρηματηστηρίου Αθηνών. Κατέχει επαγγελματική πιστοποίηση ως Στέλεχος Εξαγωγικού Εμπορίου-Διεθνές Εμπόριο απο τον οργανισμό TUV HELLAS.

Η επαγγελματική του εμπειρία περιλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα στα Μαθηματικά σε φοιτητές, πληρωμές προμηθευτών και υπαλλήλων στην οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση «Advisement», δίμηνη εργασία το 2015 ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην «Ευρωπαϊκή Πίστη», πωλητής σε μαγαζί με κοσμήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από το 2013 έως το 2016 και τελευταία, ως βοηθός logistics στην εταιρία «Quickgel».

Κυριακή Παπαδά

Administration Officer & Analytics


Η Κυριακή Παπαδά γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2011 από την Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας τμήμα λογιστικής, όπου είχε περάσει στους δέκα πρώτους και τιμηθεί από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται το 2009 ως βοηθός λογιστή σε τουριστική και ναυτιλιακή εταιρία. Στη συνέχεια πραγματοποίησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στον τραπεζικό κλάδο στο τμήμα επαγγελματικών δανείων.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε όμιλο κατασκευαστικών εταιρειών ως οικονομικό στέλεχος στο τμήμα προϋπολογισμών δημοσίων έργων. Τα τελευταία χρόνια συνέχισε την επαγγελματική της πορεία στο τμήμα Βack Οffice και Λογιστηρίου εταιρίας οικονομικών συμβούλων Αθηνών.

Στέλιος Ανδρεαδάκης

Administration Officer & Analytics


Ο Στέλιος γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά και πολύ καλό χειρισμό Η/Υ.

Συγχρόνως με την εργασία του στην BSS, παρακολουθεί πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο : ''Εφαρμοσμένη Διαχείριση Κινδύνων και Κεφαλαίων", του Οικονομικού τμήματος, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε για τρία χρόνια στην Grant Thornton A.E., ως ασκούμενος Ορκωτός Ελεγκτής, όπου συμμετείχε σε τακτικούς και φορολογικούς ελέγχους οικονομικών καταστάσεων ανωνύμων εταιριών, καθώς και σε διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου εταιριών.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως εξωτερικός λογιστής σε εταιρίες, έχοντας την εμπορική διαχείριση και την ανάλυση οικονομικών δεικτών εταιριών, την συμβουλευτική επιχειρήσεων, με στόχο πάντα την βελτίωση της οργάνωσης και της ανταγωνιστικότητας τους.

Επίσης, ασχολήθηκε και με την ανάλυση οικονομικών στοιχείων και την κατάρτιση μελετών (Business Plan) για επενδυτικά προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς και με τον νέο Αναπτυξιακού Νόμου (Ν.4399/2016).

Έχει διακριθεί και βραβεύτηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στον πανελλήνιο διαγωνισμό μαθηματικών, με τον τίτλο : "Ο ΘΑΛΗΣ". Έχει ιδιαίτερη ικανότητα στην επικοινωνία με τους πελάτες, με θετικά αποτελέσματα στην διαχείρισή τους .