Ευστάθιος Λιακόπουλος

CEO & FOUNDER


Ο κος Λιακόπουλος Ευστάθιος, γεννήθηκε στην Σκιάθο του Νομού Μαγνησίας, το 1974. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απέκτησε δύο τίτλους στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με αντικείμενα: «Τραπεζική Διοίκηση», με βαθμολογία 9,6 και «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» με βαθμολογία 9,8. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.

Επαγγελματικά απασχολήθηκε στον εκπαιδευτικό τομέα, κατόπιν αποτέλεσε τραπεζικό στέλεχος και από το 2003 ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων. Παράλληλα είναι ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια σχετικά με την Χρηματοοικονομική διοίκηση επιχειρήσεων, τη Βιωσιμότητα επιχειρήσεων και την Φόρο-λογιστική εποπτεία αυτών, ενώ είναι τακτικό ή επίτιμο μέλος σε διάφορους αναγνωρισμένους φορείς.

Μετά τις εκλογές του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.) την 1η Ιουλίου 2013, ο κος Λιακόπουλος επανεξελέγει ως τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου.

Νικόλαος Τσιανέλης

General Manager


Ο Νικόλαος Τσιανέλης, γεννήθηκε στα Ιωάννινα και σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα. Έμπειρο στέλεχος, προερχόμενο από τον Τραπεζικό χώρο με επιτυχή πορεία 37 ετών, υπηρετώντας σε υψηλές θέσεις ευθύνης: Διευθυντής Καταστήματος, Διευθυντής Επιχειρηματικής και Στεγαστικής Πίστης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων, φθάνοντας μέχρι την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή.

Το ίδιο ως άνω διάστημα, συμμετείχε ως βασικό μέλος σε διάφορες επιτροπές, συμβούλια και ομάδες έργου, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής (Executive Committee – EXCO), Διαχείριση Ενεργητικού – Παθητικού (Asset and Liability Committee – ALCO), διαμόρφωση Business Plan, επιτροπές επιχειρηματικών χορηγήσεων, IT-Steering Committee.

Με εξειδικευμένες γνώσεις σε οικονομικά και τραπεζικά θέματα, διακρίνεται για την υψηλή αποδοτικότητα, διορατικότητα και αποτελεσματικότητα στην επίτευξη στόχων και επιδιώξεων.

Αγγελική Χατζηαντωνίου

Personal Assistant to CEO


Η Αγγελική έχει γεννηθεί στην Αθήνα, όπου και σπούδασε Accounting and Secretarial Training.

Για ένα μεγάλο διάστημα σπούδασε και στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει άριστη γνώση Η/Υ (MS Word, Excel, Power Point).

Η επαγγελματική της πορεία ξεκινά το 1986 μέχρι το 1992 ως ''Personal Assistant / Administrative Secretary''.

Στα τέλη του 1992 και για μια 5ετία, μετακομίζει στην Μασαχουσέτη (ΗΠΑ) και εργάζεται στην εκεί Εθνική Τράπεζα Ελλάδος ως ''Assistant Branch Manager''

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1997 και για μια 10ετία, εργάζεται σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, ως ''Personal Assistant / Administrative Secretary''.

Μυρτώ Σακελλαροπούλου

Financial Consultant & Analyst


Ο Μυρτώ έχει γεννηθεί στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών (Σχολή Θετικών Επιστημών) και έχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών από το Πανεπιστήμιο του Greenwich (UK).

Από το ίδιο Πανεπιστήμιο έχει 2ο μεταπτυχιακό (MSc) σε Υπολογιστές & Πληροφοριακά Συστήματα και Master in Business Administration (MBA), από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκινά από την Ελλάδα το 1997 ως Project Management σε διάφορα τεχνικά έργα, από το 2002 έως και το 2009 εργάζεται στο Λονδίνο σε διάφορες εταιρείες (μεταξύ των οποίων και στη Deloitte) και το 2010 επιστρέφει στην Ελλάδα και εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ως Business Developer, για τη σύνταξη επιχειρηματικών σχεδίων στον τεχνικό και ενεργειακό τομέα.

Η Μυρτώ, έχει πάρει το 2016 βραβείο Αριστείας ακαδημαϊκής επίδοσης (ΜΒΑ) για «έμπειρους επαγγελματίες» (experienced professionals), το 2015 πήρε την 1η θέση και βραβείο (ΜΒΑ) σε διαγωνισμό στρατηγικής για χρηματοοικονομική ανάλυση και Marketing.

Έχοντας αποκτήσει ειδικές γνώσεις σε χρηματοοικονομικά θέματα, διακρίνεται για τον άψογο επαγγελματισμό της και την υψηλή αποδοτικότητα στην επίτευξη στόχων.

Θωμαΐς Τουσιάδου

Sales Director


Η Θωμαΐς Tουσιάδου έχει γεννηθεί στην Αθήνα και είναι κάτοχος πτυχίου Mathematics for Business Bsc (Hons) από το Middlesex University του Λονδίνου καθώς και κάτοχος MΑ in Banking and Finance από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Έχει εργαστεί στον Τραπεζικό τομέα επί είκοσι χρόνια, σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Από το 2009 διετέλεσε Διευθύντρια Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων στην Γενική Τράπεζα (μέλος της Societe Generale) έχοντας την εποπτεία και τον συντονισμό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και τις εργασίες Factoring. Το 2012 ανέλαβε την εποπτεία της Λιανικής, Επιχειρηματικής τραπεζικής και Factoring.

Επί σειρά ετών ήταν μέλος στην Ανώτατη επιτροπή Πιστοδοτήσεων, στην Επιτροπή Εποπτείας & Διαχείρισης Καθυστερήσεων, στην επιτροπή Διαχείρισης Ενεργητικού- Παθητικού (ALCO), στο Recovery Credit Committee, New Products (Δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών) και Innovation & Quality Committee.

Φανή Πλιάκου

Sales Department - Salonika Branch


Η Φανή έχει γεννηθεί στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά.

Επίσης, έχει άριστη γνώση Η/Υ (MS Word, Excel, Power Point).

Η επαγγελματική της πορεία ξεκινά το 1999 στην Aspis Bank ΑΤΕ στο τμήμα πωλήσεων ως υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών μέχρι και το 2005.

Το 2006 πηγαίνει στην Attica Bank ATE ως προϊσταμένη τμήματος ιδιωτών, το 2008 γίνεται Υποδ/ντρια καταστήματος και το 2012 γίνεται Διευθύντρια καταστήματος στην ίδια τράπεζα.

Αποχωρεί από τον τραπεζικό χώρο στο τέλος του 2016, με πρόγραμμα ‘’εθελουσίας εξόδου’’.

Το 2005 και το 2007, πήρε «Προαγωγή Βαθμού κατ΄ Απόλυτο Εκλογή», λόγο αποδεδειγμένης απόδοσης και συστηματικής επίτευξης εξαιρετικών αποτελεσμάτων !

Το 2004 και το 2008, πήρε «Προσωπικό Χρηματικό Έπαθλο Επίτευξης Στόχων» λόγο των πολύ καλών πωλήσεων που έκανε !

Την διακρίνει ο άψογος επαγγελματισμός και η υψηλή απόδοση στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών !

Αρεταίος (Άρης) Σαββίδης

Sales Manager – Xanthi Branch


Ο Αρεταίος (Άρης) έχει γεννηθεί στην Δράμα. Έχει πτυχίο Πληροφορικής & Ανάλυσης Συστημάτων και έχει κάνει in-house μεταπτυχιακά προγράμματα της Eurobank στις χρηματοοικονομικές αναλύσεις και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Είναι τριάντα (30) χρόνια στον Τραπεζικό χώρο. Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 1986 ως Υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατείας στην Alpha bank. Το 1987 συνεχίζει στην Τράπεζα Κρήτης ως Αναλυτής Χορηγήσεων σε κατάστημα, στη συνέχεια μετακινείται στη Δ/νση Χορηγήσεων της ίδιας τράπεζας ως Credit Analyst και ζητά μετάθεση στο κατάστημα Ξάνθης , όπου τοποθετείται ως Υπεύθυνος Χορηγήσεων.

Μετά την συγχώνευση της Τράπεζας Κρήτης από την Eurobank το 1986 , αναλαμβάνει θέσεις ευθύνης, ως Υποδ/ντής και αργότερα ως Δ/ντής στο κατάστημα Ξάνθης. Συγχρόνως, γίνεται και ασκεί καθήκοντα Περιφερειακού Συντονιστή στην Δ/νση Ανάπτυξης Δανείων, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το 2008, αναλαμβάνει Δ/ντής στο κατάστημα Καβάλας της Eurobank και το 2014 επιστρέφει στην Ξάνθη ως Δ/ντής και πάλι του καταστήματος , μέχρι και τον Αύγουστο του 2017 που αποχωρεί από την Τράπεζα.

Έχοντας αποκτήσει ειδικές γνώσεις σε οικονομικά και τραπεζικά θέματα, διακρίνεται για την υψηλή αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα στην επίτευξη στόχων.

Τάσος Σμυρλόγλου

Sales Department - Xanthi Branch


Ο Τάσος γεννήθηκε στην Χρυσούπολη - Καβάλας. Είναι κάτοχος πτυχίου Master of Bussiness Administration (MBA).

Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και λίγα Γερμανικά. Έχει τεράστια εμπειρία και πολυετή θητεία στον τραπεζικό χώρο (33 έτη).

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκινά το 1985 ως Credit Officer, μετά προάγεται σε προϊστάμενο χορηγήσεων, μετά σε Υποδ/ντή Επιχειρηματικής Δραστηριότητος, μετά σε Δ/ντή κατ/τος και τέλος σε Δ/ντή Επιχειρηματικού Κέντρου και αποχωρεί απο τον τραπεζικό χώρο με ''εθελουσία έξοδο'' , τον Απρίλιο του 2018 ως, Relationship Manager Βορ. Ανατολικής Ελλάδος.

Έχοντας αποκτήσει ειδικές γνώσεις σε χρηματοοικονομικά θέματα, διακρίνεται για τον άψογο επαγγελματισμό του, την σωστή καθοδήγηση των πελατών στην εύρεση κατάλληλων λύσεων και την υψηλή αποδοτικότητα στην επίτευξη στόχων και επιδιώξεων.

Γεώργιος Τσίντζας

Sales Department


Ο Γεώργιος Τσίντζας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 1980 απο την Γενική Τράπεζα.

Στην μακρά εργασία του στο τραπεζικό κλάδο , διετέλεσε κατά διαστήματα προϊστάμενος χορηγήσεων , υποδιευθυντής και μετέπειτα Διευθυντής καταστήματος. Το 2005 ήταν επικεφαλής των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων , σε Πελοπόννησο , Στερεά Ελλάδα και νησιά Αιγαίου.

Από το 2008 μέχρι και το 2013 (που αποχώρησε απο τον τραπεζικό χώρο), διετέλεσε Περιφερειακός Διευθυντής σε Γενική & Ασπίς Τράπεζα. Για ένα μεγάλο διάστημα υπηρέτησε και στην Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου.

Στην μακρόχρονη εργασιακή του πορεία , απέκτησε ειδικές γνώσεις πάνω σε διαχειριστικά , οικονομικά και τραπεζικά θέματα (καθυστερήσεις , ρυθμίσεις «κόκκινων δανείων”, αναπτυξιακά προγράμματα και γενικά στην διαχείριση προβληματικών χαρτοφυλακίων).

Ειδικότητά του, η σωστή διαχείριση του πελατολογίου και η αποτελεσματικότητα στην επίτευξη στόχων και επιδιώξεων.

Οδυσσέας Χριστοδούλου

Financial Consultant & Analyst


Ο Οδυσσέας γεννήθηκε στην Κομοτηνή.

Απέκτησε πτυχίο Λογιστικής και εργάστηκε ως κοστολόγος στο τμήμα Management Information μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας.

Αναχώρησε για τις ΗΠΑ όπου απέκτησε ένα BSBA (Econometrics & Statistics) από το California State University, Los Angeles και ένα MBA (Finance) από το Pepperdine University, Malibu.

Εκεί εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα, ως Trader και ως Director of Corporate Finance & Consulting. Επίσης, διετέλεσε σύμβουλος σε πολλές εταιρείες του Φαρμακευτικού / Bιοτεχνολογικού κλάδου στο Silicon Valley και σε δημόσιους και δημοτικούς οργανισμούς του Los Angeles.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε στον τραπεζικό χώρο ως Corporate Finance Analyst και ως Εμπορικός & Οικονομικός Διευθυντής σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Συγχρόνως, συνεργάζεται με Επενδυτικούς Οίκους του εξωτερικού ως Επενδυτικός Σύμβουλος. Διακρίνεται για άριστη χρηματοοικονομική του κατάρτιση και τον άψογο επαγγελματισμό του.

Αχιλλέας Αδαμόπουλος

Financial Analyst


Ο Αχιλλέας γεννήθηκε στη Λάρισα και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι κάτοχος πτυχίου ''Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής'' του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με κατεύθυνση την ''Λογιστική & Φοροτεχνική''.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει και πολύ καλή γνώση Γερμανικών. Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 2016 ως ''Οικονομικός Αναλυτής'' σε μεγάλη εμπορική και τεχνική εταιρεία.

Συγχρόνως, απο το 2017 συνεργάστηκε με δικηγορικό γραφείο, για την σύνταξη business plan για επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής (ΑΕ, ΕΠΕ, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ), στα πλαίσια του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών.

Διακρίνεται για την προθυμία του, την σωστή αντιμετώπιση των πελατών και τον επαγγελματισμό του.

Στέλιος Ανδρεαδάκης

Financial Analyst


Ο Στέλιος γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά και πολύ καλό χειρισμό Η/Υ.

Συγχρόνως με την εργασία του στην BSS, παρακολουθεί πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο : ''Εφαρμοσμένη Διαχείριση Κινδύνων και Κεφαλαίων", του Οικονομικού τμήματος, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε για τρία χρόνια στην Grant Thornton A.E., ως ασκούμενος Ορκωτός Ελεγκτής, όπου συμμετείχε σε τακτικούς και φορολογικούς ελέγχους οικονομικών καταστάσεων ανωνύμων εταιριών, καθώς και σε διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου εταιριών.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως εξωτερικός λογιστής σε εταιρίες, έχοντας την εμπορική διαχείριση και την ανάλυση οικονομικών δεικτών εταιριών, την συμβουλευτική επιχειρήσεων, με στόχο πάντα την βελτίωση της οργάνωσης και της ανταγωνιστικότητας τους.

Επίσης, ασχολήθηκε και με την ανάλυση οικονομικών στοιχείων και την κατάρτιση μελετών (Business Plan) για επενδυτικά προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς και με τον νέο Αναπτυξιακού Νόμου (Ν.4399/2016).

Έχει διακριθεί και βραβεύτηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στον πανελλήνιο διαγωνισμό μαθηματικών, με τον τίτλο : "Ο ΘΑΛΗΣ". Έχει ιδιαίτερη ικανότητα στην επικοινωνία με τους πελάτες, με θετικά αποτελέσματα στην διαχείρισή τους .

Χρήστος Ξυνός

Financial Analyst


Ο Χρήστος έχει γεννηθεί στην Λάρισα, και έχει πτυχίο «Οικονομικών Επιστημών» από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Επίσης, έχει κάνει μεταπτυχιακό στην «Εφαρμοσμένη Οικονομική», από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Τέλος, παρακολούθησε από Ανώτατη Ιδιωτική Σχολή, ένα «Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης», για ένα χρόνο !

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά.

Επίσης, έχει άριστη γνώση Η/Υ (MS Word, Excel, Power Point).

Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 2013 ως «Οικονομικός Αναλυτής» στο Χρηματιστήριο Αθηνών ΑΕ και μετά την στρατιωτική του θητεία, εργάζεται ως «Βοηθός Λογιστή» σε μεγάλο λογιστικό γραφείο.

Από τις αρχές του 2017, μέχρι τον Ιούνιο του 2019, εργαζόταν στο λογιστήριο μεγάλης εταιρείας, εισηγμένης στο Ελληνικό Χρηματιστήριο.

Τον διακρίνει ο επαγγελματισμός και η προσήλωσή του στην επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων των πελατών !

Σοφία Παππά

Financial Analyst


Η Σοφία έχει γεννηθεί στην Αθήνα όπου και σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης. Επιπλέον, είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική», όπου αποφοίτησε πρώτη σε βαθμολογία με μέσο όρο 9,8 και πήρε 3 υποτροφίες μέσα από το σχετικό πρόγραμμα.

Βραβεύτηκε από τρείς μεγάλες εταιρείες για την επίδοσή της.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση Ισπανικών.

Από το 2009 ως το 2012, εργαζόταν σε λογιστικό γραφείο και από το 2015 ως «Οικονομικός Αναλυτής» σε μεγάλη χρηματοοικονομική εταιρεία.

Διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, τη προθυμία και τη προσήλωσή της στην επίτευξη των στόχων.

Κυριακή Παπαδά

Administration Officer & Analytics


Η Κυριακή Παπαδά γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2011 από την Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας τμήμα λογιστικής, όπου είχε περάσει στους δέκα πρώτους και τιμηθεί από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται το 2009 ως βοηθός λογιστή σε τουριστική και ναυτιλιακή εταιρία. Στη συνέχεια πραγματοποίησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στον τραπεζικό κλάδο στο τμήμα επαγγελματικών δανείων.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε όμιλο κατασκευαστικών εταιρειών ως οικονομικό στέλεχος στο τμήμα προϋπολογισμών δημοσίων έργων. Τα τελευταία χρόνια συνέχισε την επαγγελματική της πορεία στο τμήμα Βack Οffice και Λογιστηρίου εταιρίας οικονομικών συμβούλων Αθηνών.

Απόστολος Κούρτης

Administration Officer & Analytics


Ο Απόστολος γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2014, από την Σχολή Στατιστικής και Ασφαλιστικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Αφού εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, παρακολούθησε το foul-time μεταπτυχιακό αγγλόφωνο πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Accounting and Finance από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ακολουθώντας την κατεύθυνση Finance.

Εργάστηκε για 2 χρόνια σε μεγάλο Ασφαλιστικό όμιλο εταιρειών ως βοηθός γενικού διευθυντή αναλαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα καθηκόντων business development, πωλήσεων και ανάλυσης. Ενδεικτικά, συνέβαλε στην ανάπτυξη πωλήσεων και επίτευξη στόχων της εταιρίας με δραστηριότητες στον ξενοδοχειακό κλάδο, στην κατασκευή και ανάπτυξη ενός πλήρως νέου μοντέλου-φόρμουλας κοστολόγησης για την εκτίμηση του κόστους των νέων έργων της εταιρίας, ενώ είχε την ευθύνη για την πρόβλεψη και παρακολούθηση των εσόδων και P‘n‘L αποτελεσμάτων των εταιρικών Project.

Τέλος, υπήρξε Assistant Manager καταστήματος γνωστής αλυσίδας γυμναστηρίων, αναλαμβάνοντας κυρίως καθήκοντα σχεδιασμού των οικονομικών στόχων εισάγοντας νέες ιδέες μάρκετινγκ καθώς και αναβάθμισης των διαδικασιών ανάλυσης των απαιτήσεων των πελατών με στόχο την παροχή των κατάλληλων υπηρεσιών και προϊόντων.

Χρήστος Μπαμπατσιάς

Senior Accountant


Ο Χρήστος έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα και είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής – ΑΤΕΙ Λάρισας.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά.

Οι επαγγελματικές του δεξιότητες, αφορούν στον πολύ καλό χειρισμό των διαδικασιών διεκπεραίωσης, όλων των λογιστικών & φορολογικών υποθέσεων.

Επίσης, έχει άριστη γνώση Η/Υ (MS Word, Excel, Power Point).

Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 2005 ως «Υπάλληλος Λογιστηρίου», ενώ το 2009 ήταν εκπαιδευτής σε Δημόσιο ΙΕΚ, στο μάθημα «φορολογία εισοδήματος».

Από το 2010 έως το 2015, είχε δικό του Λογιστικό Γραφείο !

Από τις αρχές του 2015 μέχρι και σήμερα, εργαζόταν σε λογιστήρια μεγάλων εταιρειών !

Έχοντας αποκτήσει ειδικές γνώσεις σε χρηματοοικονομικά θέματα, διακρίνεται για τον άψογο επαγγελματισμό του και την υψηλή αποδοτικότητα και γνώση σε λογιστικά, φορολογικά και εργατικά θέματα.