Ευστάθιος Λιακόπουλος

CEO & FOUNDER


Ο κος Λιακόπουλος Ευστάθιος, γεννήθηκε στην Σκιάθο του Νομού Μαγνησίας, το 1974. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με αντικείμενα: «Τραπεζική Διοίκηση», με βαθμολογία 9,6 και «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» με βαθμολογία 9,8. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.

Επαγγελματικά απασχολήθηκε στον εκπαιδευτικό τομέα, κατόπιν αποτέλεσε τραπεζικό στέλεχος και από το 2003 ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων. Παράλληλα είναι ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια σχετικά με την Χρηματοοικονομική διοίκηση επιχειρήσεων, τη Βιωσιμότητα επιχειρήσεων και την Φόρο-λογιστική εποπτεία αυτών, ενώ είναι τακτικό ή επίτιμο μέλος σε διάφορους αναγνωρισμένους φορείς.

Μετά τις εκλογές του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.) την 1η Ιουλίου 2013, ο κος Λιακόπουλος επανεξελέγει ως τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου.

Νικόλαος Τσιανέλης

Chief Operations & Office Manager


Ο Νικόλαος Τσιανέλης, γεννήθηκε στα Ιωάννινα και σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα. Έμπειρο στέλεχος, προερχόμενο από τον Τραπεζικό χώρο με επιτυχή πορεία 37 ετών, υπηρετώντας σε υψηλές θέσεις ευθύνης: Διευθυντής Καταστήματος, Διευθυντής Επιχειρηματικής και Στεγαστικής Πίστης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων, φθάνοντας μέχρι την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή.

Το ίδιο ως άνω διάστημα, συμμετείχε ως βασικό μέλος σε διάφορες επιτροπές, συμβούλια και ομάδες έργου, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής (Executive Committee – EXCO), Διαχείριση Ενεργητικού – Παθητικού (Asset and Liability Committee – ALCO), διαμόρφωση Business Plan, επιτροπές επιχειρηματικών χορηγήσεων, IT-Steering Committee.

Με εξειδικευμένες γνώσεις σε οικονομικά και τραπεζικά θέματα, διακρίνεται για την υψηλή αποδοτικότητα, διορατικότητα και αποτελεσματικότητα στην επίτευξη στόχων και επιδιώξεων.

Κωνσταντίνα Νίκα

Personal Assistant to CEO


Η Κωνσταντίνα Νίκα, γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει Bachelor of Arts Psychology από το Deere College of The American College of Greece και Bachelor in Administrative Secretarial Studies από το Saint George Commercial College Athens Greece.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκινά το 1993, όπου εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις, έως και το 2010.

Γνωρίζοντας άψογα την Αγγλική γλώσσα , από το 2010 έως και σήμερα, διδάσκει Αγγλικά σε κοινωνικό σχολείο της Γλυφάδας.

Κατά διαστήματα, παρακολούθησε σεμινάρια για : Marketing Training, Information Technology & Management Training από το Mediterranean College. Διακρίνεται για την ικανότητα επικοινωνίας της με τους πελάτες αλλά και τους συναδέλφους.

Νικόλαος Αντωνόπουλος

Business Consulting Manager


Ο Νικόλαος Αντωνόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ είναι και υποψήφιος κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Χρηματοοικονομική Ανάλυση για Στελέχη” του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της Οικονομικής Ανάλυσης, ενώ είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων.

Εργάστηκε ως σύμβουλος πωλήσεων στην Cosmote και στη συνέχεια ως βοηθός λογιστή σε μεγάλη εισαγωγική εταιρεία, αναπτύσσοντας τις επικοινωνιακές του δεξιότητες, αλλά επεκτείνοντας και τις οικονομοτεχνικές και λογιστικές του γνώσεις.

Τέλος, με την μακρόχρονη εμπειρία του στην BSS έχει αποκτήσει όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες ως ένας ικανός Οικονομικός Αναλυτής με έμφαση στην Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων, σύνταξη Business Plan, αλλά και τη διαχείριση των τραπεζικών σχέσεων ενός μεγάλου πελατολογίου.

Μυρτώ Σακελλαροπούλου

Financial Consultant & Analyst


Ο Μυρτώ έχει γεννηθεί στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών (Σχολή Θετικών Επιστημών) και έχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών από το Πανεπιστήμιο του Greenwich (UK).

Από το ίδιο Πανεπιστήμιο έχει 2ο μεταπτυχιακό (MSc) σε Υπολογιστές & Πληροφοριακά Συστήματα και Master in Business Administration (MBA), από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκινά από την Ελλάδα το 1997 ως Project Management σε διάφορα τεχνικά έργα, από το 2002 έως και το 2009 εργάζεται στο Λονδίνο σε διάφορες εταιρείες (μεταξύ των οποίων και στη Deloitte) και το 2010 επιστρέφει στην Ελλάδα και εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ως Business Developer, για τη σύνταξη επιχειρηματικών σχεδίων στον τεχνικό και ενεργειακό τομέα.

Η Μυρτώ, έχει πάρει το 2016 βραβείο Αριστείας ακαδημαϊκής επίδοσης (ΜΒΑ) για «έμπειρους επαγγελματίες» (experienced professionals), το 2015 πήρε την 1η θέση και βραβείο (ΜΒΑ) σε διαγωνισμό στρατηγικής για χρηματοοικονομική ανάλυση και Marketing.

Έχοντας αποκτήσει ειδικές γνώσεις σε χρηματοοικονομικά θέματα, διακρίνεται για τον άψογο επαγγελματισμό της και την υψηλή αποδοτικότητα στην επίτευξη στόχων.

Θωμαΐς Τουσιάδου

Sales Director


Η Θωμαΐς Tουσιάδου έχει γεννηθεί στην Αθήνα και είναι κάτοχος πτυχίου Mathematics for Business Bsc (Hons) από το Middlesex University του Λονδίνου καθώς και κάτοχος MΑ in Banking and Finance από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Έχει εργαστεί στον Τραπεζικό τομέα επί είκοσι χρόνια, σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Από το 2009 διετέλεσε Διευθύντρια Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων στην Γενική Τράπεζα (μέλος της Societe Generale) έχοντας την εποπτεία και τον συντονισμό των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και τις εργασίες Factoring. Το 2012 ανέλαβε την εποπτεία της Λιανικής, Επιχειρηματικής τραπεζικής και Factoring.

Επί σειρά ετών ήταν μέλος στην Ανώτατη επιτροπή Πιστοδοτήσεων, στην Επιτροπή Εποπτείας & Διαχείρισης Καθυστερήσεων, στην επιτροπή Διαχείρισης Ενεργητικού- Παθητικού (ALCO), στο Recovery Credit Committee, New Products (Δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών) και Innovation & Quality Committee.

Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Sales Manager – Salonica Branch


Ο Θανάσης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.).

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διαχείρισης καθυστερήσεων & γενικά προβληματικών δανείων, από το Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο, καθώς και σεμινάρια marketing για προώθηση πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών.

Έχει 20ετή εμπειρία στον Τραπεζικό χώρο. Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 1996 ως Υπάλληλος ανάπτυξης εργασιών στην ΑLPHA LEASING A.E. Το 2008 συνεχίζει στην ASPIS LEASING (μετέπειτα T LEASING ) ως ‘’account manager’’, υπεύθυνος του γραφείου Βορείου Ελλάδος. Μετά την συγχώνευση της T LEASING από την EUROBANK το 2014 , αναλαμβάνει θέση ‘’Officer’’ της Διεύθυνσης Επισφαλών Απαιτήσεων Βορείου Ελλάδος, με ειδίκευση στην χρηματοδοτική μίσθωση ακινήτων και αυτοκινήτων.

Η εργασιακή εμπειρία του σε μεγάλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, εγγυώνται υψηλή αποτελεσματικότητα, με θετικά αποτελέσματα στην διαχείριση πελατολογίου , μικρών , μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Αρεταίος Σαββίδης

Sales Manager – Xanthi Branch


Ο Αρεταίος (Άρης) έχει γεννηθεί στην Δράμα. Έχει πτυχίο Πληροφορικής & Ανάλυσης Συστημάτων και έχει κάνει in-house μεταπτυχιακά προγράμματα της Eurobank στις χρηματοοικονομικές αναλύσεις και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Είναι τριάντα (30) χρόνια στον Τραπεζικό χώρο. Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 1986 ως Υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατείας στην Alpha bank. Το 1987 συνεχίζει στην Τράπεζα Κρήτης ως Αναλυτής Χορηγήσεων σε κατάστημα, στη συνέχεια μετακινείται στη Δ/νση Χορηγήσεων της ίδιας τράπεζας ως Credit Analyst και ζητά μετάθεση στο κατάστημα Ξάνθης , όπου τοποθετείται ως Υπεύθυνος Χορηγήσεων.

Μετά την συγχώνευση της Τράπεζας Κρήτης από την Eurobank το 1986 , αναλαμβάνει θέσεις ευθύνης, ως Υποδ/ντής και αργότερα ως Δ/ντής στο κατάστημα Ξάνθης. Συγχρόνως, γίνεται και ασκεί καθήκοντα Περιφερειακού Συντονιστή στην Δ/νση Ανάπτυξης Δανείων, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το 2008, αναλαμβάνει Δ/ντής στο κατάστημα Καβάλας της Eurobank και το 2014 επιστρέφει στην Ξάνθη ως Δ/ντής και πάλι του καταστήματος , μέχρι και τον Αύγουστο του 2017 που αποχωρεί από την Τράπεζα.

Έχοντας αποκτήσει ειδικές γνώσεις σε οικονομικά και τραπεζικά θέματα, διακρίνεται για την υψηλή αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα στην επίτευξη στόχων.

Τάσος Σμυρλόγλου

Sales Department - Xanthi Branch


Ο Τάσος γεννήθηκε στην Χρυσούπολη - Καβάλας. Είναι κάτοχος πτυχίου Master of Bussiness Administration (MBA).

Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και λίγα Γερμανικά. Έχει τεράστια εμπειρία και πολυετή θητεία στον τραπεζικό χώρο (33 έτη).

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκινά το 1985 ως Credit Officer, μετά προάγεται σε προϊστάμενο χορηγήσεων, μετά σε Υποδ/ντή Επιχειρηματικής Δραστηριότητος, μετά σε Δ/ντή κατ/τος και τέλος σε Δ/ντή Επιχειρηματικού Κέντρου και αποχωρεί απο τον τραπεζικό χώρο με ''εθελουσία έξοδο'' , τον Απρίλιο του 2018 ως, Relationship Manager Βορ. Ανατολικής Ελλάδος.

Έχοντας αποκτήσει ειδικές γνώσεις σε χρηματοοικονομικά θέματα, διακρίνεται για τον άψογο επαγγελματισμό του, την σωστή καθοδήγηση των πελατών στην εύρεση κατάλληλων λύσεων και την υψηλή αποδοτικότητα στην επίτευξη στόχων και επιδιώξεων.

Nικόλαος Νομικός

Sales Department


O Νίκος Νομικός γεννήθηκε στην Αθήνα. Παρακολούθησε μαθήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε Λάρισα και Αθήνα.

Παρακολούθησε – επίσης – σεμινάρια πωλήσεων, Marketing και Management στην Ε.Ε.Δ.Ε, ασφαλειών και διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Εργάστηκε σαν βοηθός λογιστή, επί μία δεκαετία, σε μεγάλη βιομηχανική εταιρία.

Επίσης, για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν χρηματοοικονομικός σύμβουλος σε μεγάλη εταιρία διαχείρησης Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Η μακροχρόνια εμπειρία του στις πωλήσεις και στη διαχείριση πελατολογίου, εγγυώνται για την στελέχωση με επιτυχία του Τμήματος Πωλήσεων της BSS και την άψογη διαχείριση του πελατολογίου της.

Γεώργιος Τσίντζας

Sales Department


Ο Γεώργιος Τσίντζας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 1980 απο την Γενική Τράπεζα.

Στην μακρά εργασία του στο τραπεζικό κλάδο , διετέλεσε κατά διαστήματα προϊστάμενος χορηγήσεων , υποδιευθυντής και μετέπειτα Διευθυντής καταστήματος. Το 2005 ήταν επικεφαλής των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων , σε Πελοπόννησο , Στερεά Ελλάδα και νησιά Αιγαίου.

Από το 2008 μέχρι και το 2013 (που αποχώρησε απο τον τραπεζικό χώρο), διετέλεσε Περιφερειακός Διευθυντής σε Γενική & Ασπίς Τράπεζα. Για ένα μεγάλο διάστημα υπηρέτησε και στην Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου.

Στην μακρόχρονη εργασιακή του πορεία , απέκτησε ειδικές γνώσεις πάνω σε διαχειριστικά , οικονομικά και τραπεζικά θέματα (καθυστερήσεις , ρυθμίσεις «κόκκινων δανείων”, αναπτυξιακά προγράμματα και γενικά στην διαχείριση προβληματικών χαρτοφυλακίων).

Ειδικότητά του, η σωστή διαχείριση του πελατολογίου και η αποτελεσματικότητα στην επίτευξη στόχων και επιδιώξεων.

Θεμιστοκλής Π. Κούνας

Financial Analysis Manager


Ο Θεμιστοκλής Κούνας γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες με ειδίκευση στην Οικονομική των Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομική. Συνέχισε να επεκτείνει τι γνώσεις του παρακολουθώντας πλήθος σεμιναρίων και workshops στην μέχρι τώρα πορεία του.

Κατέχει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση έργων και στην επίλυση προβλημάτων οικονομικό-νομικής φύσεως έχοντας απασχοληθεί στη δικηγορική εταιρεία Σιούφας & Συνεργάτες, μία από τις μεγαλύτερες της Ελλάδος, ως υπεύθυνος Διαχείρισης και Επίλυσης Προβλημάτων στα τμήματα Προσημειώσεων Υποθηκών και Ερευνών Ακίνητης Περιουσίας με αξιόλογα επιτεύγματα στο ενεργητικό του.

Η ποικίλη επαγγελματική του πορεία τον έχει εφοδιάσει τόσο με αναλυτικές όσο και με οργανωτικές ικανότητες, καθώς έχει απασχοληθεί ως στέλεχος Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών , ως Venue manager, ως Event manager και τέλος ως Editor & Media Manager.

Αργυρώ Χαμηλάκη

Financial Analyst


Η Χαμηλάκη Αργυρώ, γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Είναι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής, από το ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης και μετέπειτα κάτοχος πτυχίου Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής από το Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑ. ΠΕΙ).

Έχει εργασιακή εμπειρία 20 ετών , έχοντας εργαστεί στο οικονομικό τμήμα διαφόρων εταιρειών καθώς επίσης και σε επενδυτικές εταιρείες, σε θέσεις ευθύνης, με βασικό αντικείμενο την ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων.

Από το 2004 εργάστηκε στον Τραπεζικό τομέα, κυρίως στις πιστοδοτήσεις επιχειρήσεων, είτε αυτές ήταν σε ενήμερη μορφή , είτε σε προσωρινή καθυστέρηση, είτε σε οριστική καθυστέρηση.

Επιπλέον ασκούσε εποπτεία, υπηρετώντας σε διάφορες θέσεις ευθύνης, είτε της Διοίκησης, είτε του Δικτύου καταστημάτων, φτάνοντας μέχρι την θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή σε Επιχειρηματικό Κέντρο.

Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων όσον αφορά τη χρηματοοικονομική ανάλυση λογιστικών καταστάσεων, Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ) και έχει πιστοποιηθεί σε επίπεδο «Β’» , για την παροχή επενδυτικών συμβουλών από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Οδυσσέας Χριστοδούλου

Financial Analyst


Ο Οδυσσέας γεννήθηκε στην Κομοτηνή.

Απέκτησε πτυχίο Λογιστικής και εργάστηκε ως κοστολόγος στο τμήμα Management Information μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας.

Αναχώρησε για τις ΗΠΑ όπου απέκτησε ένα BSBA (Econometrics & Statistics) από το California State University, Los Angeles και ένα MBA (Finance) από το Pepperdine University, Malibu.

Εκεί εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα, ως Trader και ως Director of Corporate Finance & Consulting. Επίσης, διετέλεσε σύμβουλος σε πολλές εταιρείες του Φαρμακευτικού / Bιοτεχνολογικού κλάδου στο Silicon Valley και σε δημόσιους και δημοτικούς οργανισμούς του Los Angeles.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε στον τραπεζικό χώρο ως Corporate Finance Analyst και ως Εμπορικός & Οικονομικός Διευθυντής σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Συγχρόνως, συνεργάζεται με Επενδυτικούς Οίκους του εξωτερικού ως Επενδυτικός Σύμβουλος. Διακρίνεται για άριστη χρηματοοικονομική του κατάρτιση και τον άψογο επαγγελματισμό του.

Αχιλλέας Αδαμόπουλος

Financial Analyst


Ο Αχιλλέας γεννήθηκε στη Λάρισα και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι κάτοχος πτυχίου ''Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής'' του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με κατεύθυνση την ''Λογιστική & Φοροτεχνική''.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και έχει και πολύ καλή γνώση Γερμανικών. Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά το 2016 ως ''Οικονομικός Αναλυτής'' σε μεγάλη εμπορική και τεχνική εταιρεία.

Συγχρόνως, απο το 2017 συνεργάστηκε με δικηγορικό γραφείο, για την σύνταξη business plan για επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής (ΑΕ, ΕΠΕ, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ), στα πλαίσια του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών.

Διακρίνεται για την προθυμία του, την σωστή αντιμετώπιση των πελατών και τον επαγγελματισμό του.

Χρήστος Αλέξανδρος Τζεβελέκος

Junior Financial Analyst


O Χρήστος-Αλέξανδρος Τζεβελέκος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου όπου σπούδασε Μαθηματικός με ειδίκευση στο τμήμα Στατιστικών και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών.

Έχει παρακολουθήσει επιπλέον μαθήματα στην Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος προκειμένου να αποκτήσει την πιστοποίηση του Αναλογιστή. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το συνταξιοδοτικό της Ελλάδας και την τεχνική ανάλυση μετοχών του Χρηματηστηρίου Αθηνών. Κατέχει επαγγελματική πιστοποίηση ως Στέλεχος Εξαγωγικού Εμπορίου-Διεθνές Εμπόριο απο τον οργανισμό TUV HELLAS.

Η επαγγελματική του εμπειρία περιλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα στα Μαθηματικά σε φοιτητές, πληρωμές προμηθευτών και υπαλλήλων στην οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση «Advisement», δίμηνη εργασία το 2015 ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην «Ευρωπαϊκή Πίστη», πωλητής σε μαγαζί με κοσμήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από το 2013 έως το 2016 και τελευταία, ως βοηθός logistics στην εταιρία «Quickgel».

Τάσου Μαρία – Ειρήνη

Junior Financial Analyst


Η Μαρία – Ειρήνη (Μαριαρένα), έχει γεννηθεί στην Αθήνα.

Είναι κάτοχος πτυχίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα τμήματος Στατιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕ), με κατεύθυνση : Quantitative methods and decision making.

Έχει πτυχίο Αγγλικών (Certificate of Competency in English by the University of Michigan) και Γαλλικών (Diplome de DELF B2).

Οι γνώσεις της στους Η/Υ είναι σε άριστο επίπεδο.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκινά το 2013 σε διάφορες επιχειρήσεις.

Μέχρι τώρα, εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο που έχει σαν κύριο αντικείμενο δραστηριότητας, την διαχείριση ληξιπρόθεσμων οφειλών από καταναλωτικά, στεγαστικά & επιχειρηματικά δάνεια.

Διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της και στην άψογη διαχείριση του πελατολογίου της .

Κυριακή Παπαδά

Administration Officer & Analytics


Η Κυριακή Παπαδά γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2011 από την Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας τμήμα λογιστικής, όπου είχε περάσει στους δέκα πρώτους και τιμηθεί από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται το 2009 ως βοηθός λογιστή σε τουριστική και ναυτιλιακή εταιρία. Στη συνέχεια πραγματοποίησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στον τραπεζικό κλάδο στο τμήμα επαγγελματικών δανείων.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε όμιλο κατασκευαστικών εταιρειών ως οικονομικό στέλεχος στο τμήμα προϋπολογισμών δημοσίων έργων. Τα τελευταία χρόνια συνέχισε την επαγγελματική της πορεία στο τμήμα Βack Οffice και Λογιστηρίου εταιρίας οικονομικών συμβούλων Αθηνών.

Σπυρίδων Τάρλας

Administration Officer


Ο Σπυρίδων Τάρλας γεννήθηκε στην Κόρινθο. Κατέχει πτυχίο Μηχανολόγου Εγκαταστάσεων καθώς και πτυχίο αγγλικών ‘’Certificate of Achievement in English, Hellenic American Union’’.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2012, ως υπεύθυνος καταστημάτων εστίασης. Κατέχει σημαντική εμπειρία στην «Προστασία Πνευματικής Ιδιοκτησίας», καθώς εργάστηκε για περισσότερα από τρία χρόνια, ως υπάλληλος «νομικής υποστήριξης» σε εταιρία αντίστοιχου αντικειμένου.

Παρακολούθησε σεμινάρια για : Προσβολή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο (σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση) , Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) / Google και Ειδικά θέματα επιχειρηματικότητας και παρουσίασης επιχειρηματικών σχεδίων (business plan), στην Αθήνα (Πάντειο Πανεπιστήμιο).

Έχει ιδιαίτερη ικανότητα στην επικοινωνία με τους πελάτες, με θετικά αποτελέσματα στην διαχείρισή τους.

Δημήτρης Σανιός

Senior Accountant


Ο Δημήτρης Σανιός, γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στην Κύμη Ευβοίας.

Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 1987.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος φοροτεχνικού – λογιστή τάξης Α΄.

Συμμετέχει τακτικά σε σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες για φορολογικά και οικονομικά θέματα.

Εργάσθηκε σε Οικονομικές Υπηρεσίες σημαντικών επιχειρήσεων : βιομηχανικών – εισαγωγικών και εμπορικών . Σε μια εξ αυτών , διετέλεσε προϊστάμενος λογιστηρίου, επί μια 20ετία!

Έχει ασκήσει επί σειρά ετών , καθήκοντα υπεύθυνου λογιστηρίου και φορολογικού συμβούλου , ως εξωτερικός συνεργάτης επιχειρήσεων.

Οι θέσεις ευθύνης του και η πολυετής εμπειρία του, συμβάλλουν στη σωστή διαχείριση και στην αποδοτικότητα επεξεργασίας φορολογικών ζητημάτων, καθώς και στην επιτυχή διαχείριση και καθοδήγηση λογιστηρίων επιχειρήσεων.