Οι άριστες εταιρείες και πρακτικές στον κλάδο της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης βρέθηκαν την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, στο επίκεντρο της λαμπερής τελετής απονομής των Greek Accounting & Finance Awards 2023 powered by PROSVASIS & IMPACT, την οποία διοργάνωσε η ethosEVENTS, με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του επαγγέλματος.

Στη BSS απονεμήθηκε το κορυφαίο βραβείο της διοργάνωσης, Top Financial Consulting Firm 2023, το οποίο αποτελεί απόδειξη για το πάθος, τη μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητα με την οποία εργάζονται τα στελέχη της, προσφέροντας τα μέγιστα στις επιχειρήσεις της χώρας.

Επιπλέον, η εταιρεία έλαβε ακόμα 7 βραβεία στις κατηγορίες:

 • Top Financial Planning Services Company
 • Top Valuation and Transaction Services Company
 • Top Management Consulting Services Company
 • Top Restructuring and Recovery Services Company
 • Τop Public Subsidies Consulting Company (RRF, Development Funds, ESPA, European Funds, etc)
 • Top Managed Accounting & Financial Services Company
 • Top Accounting & Finance Consulting Company Workplace

Ο Founder & CEO της BSS, κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, δήλωσε:

«Πριν από 26 χρόνια, ξεκινήσαμε με όραμα να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας. Το 2023 ήταν μια σπουδαία χρονιά για την εταιρεία μας, καθώς διαμορφώσαμε μια νέα εποχή για τη BSS. Σταθήκαμε δίπλα σε περισσότερες από 1.200 επιχειρήσεις και διαχειριστήκαμε περισσότερα από 2 δις € κεφάλαια.
Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι να βοηθάμε στην ανάπτυξη των πελατών μας. Τα βραβεία είναι απλώς μια απόδειξη για τις προσπάθειες που καταβάλουμε καθημερινά».

 

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο της BSS, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας στη φόρμα επικοινωνίας μας!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος  Εγγραφείτε στο Newsletter μας   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.