Επιχειρηματική Αριστεία

«Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση της απόδοσής μας για την επίτευξη άριστου επιχειρηματικού αποτελέσματος».

  • Οικονομική ευρωστία -> Υψηλή κερδοφορία
  • Υψηλή απόδοση -> Άριστα αποτελέσματα
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Συνεχής Πρόοδος & Προσαρμοστικότητα
parallax background
parallax background

Ηθική & Ακεραιότητα.

Επιβραβεύουμε την εντιμότητα και την ηθική, λέμε την αλήθεια και δεν ανεχόμαστε την κακοήθεια πουθενά.

Πρώτα κάνουμε αυτοκριτική, και μετά κριτική. Κάνουμε αυτό που λέμε. Είμαστε δίκαιοι.

Εμπιστοσύνη

Σεβόμαστε τους άλλους. Αξιολογούμε τις σχέσεις μας και φερόμαστε στους ανθρώπους με τον καλύτερο τρόπο. Ταυτόχρονη εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόντων: Βλέπουμε τη συνολική εικόνα. Οι υπηρεσίες μας πρέπει να ωφελούν πάντα την κοινωνία ως σύνολο.

parallax background
parallax background

Ανθρώπινο Κεφάλαιο

«Η επιτυχία μας στηρίζεται στους ανθρώπους μας».

Επαγγελματισμός

Είμαστε υπερήφανοι για την επαγγελματική ποιότητα της εργασίας μας. Είμαστε αποφασισμένοι να πετυχαίνουμε το τέλειο αποτέλεσμα σε ό,τι αναλαμβάνουμε και εάν έπρεπε να διαλέξουμε, θα προτιμούσαμε να είμαστε οι καλύτεροι, παρά οι μεγαλύτεροι.

parallax background
parallax background

Προσαρμοστικότητα

Μας διακρίνει ταχύτητα, προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα, εμπειρία διαχείρισης πολύπλοκων καταστάσεων.

Η δημιουργικότητα, η ευελιξία και ο καινοτομικός τρόπος σκέψης είναι αξίες τις οποίες όχι μόνο τις καλωσορίζουμε, αλλά και τις επιδιώκουμε και τις επιζητούμε συνεχώς στις καθημερινές δραστηριότητες μας, προκειμένου να βρούμε καλύτερες και μοναδικές λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας.

Ομαδικό πνεύμα

Επιδιώκουμε την αποτελεσματική ομαδική εργασία σε όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες και προσπαθούμε πάντα να συγκεντρώσουμε τις απαραίτητες ικανότητες και γνώσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις ποικίλες προκλήσεις για λογαριασμό των πελατών μας.

Η εμπειρία μας δείχνει ότι η επιτυχία του επιχειρησιακού μοντέλου μας μεγιστοποιείται μόνο με την αποτελεσματική ομαδική εργασία και τη συνεχή επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό για λογαριασμό των πελατών μας.

Πετυχαίνουμε γιατί βοηθάμε τους ανθρώπους μας να πετυχαίνουν ένα συνεργατικό, υποστηρικτικό, δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον.

parallax background
parallax background

Πάθος

Αγαπάμε με Πάθος τη δουλειά μας, γι’ αυτό και θέλουμε να βελτιώνουμε καθημερινά τις δραστηριότητές μας, επιδιώκοντας την υψηλή απόδοση!

Οι διαδικασίες γίνονται πολύ ευκολότερες όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, γιατί μόνο τότε καταφέρνεις να επιτύχεις τους στόχους σου, χωρίς να νιώθεις πίεση.

Ερχόμαστε στο γραφείο χαμογελαστοί και προσπαθούμε να μεταδίδουμε το πάθος μας σε ό,τι κάνουμε. Εμπνεόμαστε και εμπνέουμε τους συναδέλφους, αλλά και τους πελάτες μας και μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό μας μαζί τους.

  • Κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στην Θεσσαλονίκη είχε μεγάλο πρόβλημα με οφειλές σε πιστωτικό ίδρυμα καθυστερημένα επι διετία. Η επιχείρηση είχε παράλληλα οφειλές στο δημόσιο ύψους € 210.000,00 και επομένως δεν είχε ενημερότητες. Διεκδικήσαμε και πετύχαμε την χρηματοδότηση από την Τράπεζα των οφειλών του στο δημόσιο, ώστε να μπορέσει να γίνει εθελοντική παραχώρηση ακινήτων για εξόφληση των οφειλών. Οι αξίες των εξασφαλίσεων ήταν κατά 37% χαμηλότερες τρων οφειλών ενώ απαιτήθηκε για να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία η χρηματοδότηση από την τράπεζα οφειλών σε δημόσιο ύψους € 210.000,00.
  • Σημαντική επιτυχία: Επίτευξη ρύθμισης για δάνειο € 93.000, με μείωση επιτοκίου από 14% σε 3,6% και διάρκεια 120 μηνών. Συνολικό όφελος για τον πελάτη μας € 88.000.