Η Business Support Services στο πλαίσιο ενημέρωσης και συνεχούς κατάρτισης, πραγματοποίησε με τεράστια επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση για το φλέγον θέμα της “Διαχείριση των Κόκκινων Δανείων” στο Επιμελητήριο Ημαθίας, με ομιλητή τον Dr. Λιακόπουλο Ευστάθιο General Manager της εταιρείας.

Για παραπάνω από 3 ώρες, δεκάδες μέλη παρακολούθησαν την εκδήλωση, αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς με τον ομιλητή και σε συγκεκριμένα παραδείγματα αναλύθηκαν όλες οι πιθανές λύσεις στα δικά τους προβλήματα!

Στα πλαίσια της εκδήλωσης αναλύθηκαν οι λόγοι που οδηγηθήκαμε στα κόκκινα δάνεια, ορισμοί καθώς και πως μπορούμε τελικώς να τα αντιμετωπίσουμε μέσω των οδηγιών της Τράπεζας της Ελλάδος και της εν γένει Διαδικασίας Επίλυσης Καθυστερήσεων.

Ως BSS θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Επιμελητήριο Ημαθίας τόσο για την οργάνωση της εκδήλωσης όσο και για την τόσο μεγάλη απήχηση από πλευράς τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας !

Η BSS είναι και θα είναι στο πλευρό σας προσπαθώντας πάντα να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα σε κάθε εποχή και για κάθε πρόβλημα με στόχο την επιτυχημένη ανάπτυξη του πιο ζωτικού πυρήνα της Ελλάδας – την επιχειρηματικότητα!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος    Εγγραφείτε στο Newsletter μας      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.