Νέα τιμητική διάκριση για τη BSS | Building Solid Success.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση της Ναυτεμπορικής, η BSS βραβεύτηκε ως Diamond of the Greek Economy 2022, καθώς επέδειξε υψηλότατες επιδόσεις το 2021, βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτήριων, που δηλώνουν την ισχυρή παρουσία της BSS, τη σταθερά εξελισσόμενη πορεία της και τη συμβολή της στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

 

Ο CEO της BSS, κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση:

“Το σημαντικότερο στη χώρα είναι να έχουμε επιχειρηματικότητα η οποία θα ακμάζει. Το να υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας θεσμός, ο οποίος έχει τη φερεγγυότητα και το κύρος της Ναυτεμπορικής, που επιβραβεύει αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας, είναι πάρα πολύ θετικό και μας δίνει το κίνητρο να γινόμαστε κάθε φορά όλο και καλύτεροι.

Είναι η δεύτερη φορά που παίρνουμε το βραβείο, αισθάνομαι πάρα πολύ μεγάλη τιμή, αλλά και πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη και δημιουργικότητα, να μπορέσω να εξελιχθώ, ώστε και του χρόνου να είμαι εδώ κοντά σας.”

 

 

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος    Εγγραφείτε στο Newsletter μας      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.