Νέα τιμητική διάκριση για τη BSS | Building Solid Success.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση της Ναυτεμπορικής, η BSS βραβεύτηκε ως Diamond of the Greek Economy 2023, καθώς επέδειξε υψηλότατες επιδόσεις το 2022, βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτήριων, που δηλώνουν την ισχυρή παρουσία της BSS, τη σταθερά εξελισσόμενη πορεία της και τη συμβολή της στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

 

Ο CEO της BSS, κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση:

«Η επιχείρησή μας προσπαθεί πάντα να είναι στην αιχμή των εξελίξεων. Δεν μου αρέσει η λέξη «δυσκολία». Δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό μου. Γενικότερα για εμένα, δεν υπάρχει το «δε μπορώ», το «δε ξέρω» και το «δε γίνεται». Ότι και να συμβαίνει, πάντοτε υπάρχει ένας τρόπος, να μπορέσει μια επιχείρηση να χρηματοδοτηθεί, αρκεί να βρει τον κατάλληλο τρόπο και τον κατάλληλο άνθρωπο. Αν για κάποιο λόγο, τα οικονομικά της δεν την ευνοούν να πάρει κάποια χρηματοδότηση τη συγκεκριμένη στιγμή, τότε πρέπει ένας καλός σύμβουλος να της εξηγήσει τι πρέπει να κάνει, ώστε στο άμεσο μέλλον να μπορέσει να πάρει τη χρηματοδότηση αυτή. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση ο Έλληνας επιχειρηματίας, ο οποίος έχει αποδείξει την ικανότητά του μετά από όλα αυτά που έχει περάσει, να θεωρεί πως δεν υπάρχουν λύσεις. Υπάρχουν λύσεις και είμαστε εδώ, ώστε να τον βοηθάμε να μπορέσει να αποκτήσει αυτή την ικανότητα.

Φέρνοντας όσους περισσότερους πελάτες μπορούμε σε επαφή με τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, θα πετύχουμε να έχουμε κάθε χρόνο ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις, οι οποίες θα διακρίνονται ως διαμάντια της ελληνικής οικονομίας.»

 

 

 

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος    Εγγραφείτε στο Newsletter μας      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.