Η BSS συμμετείχε στο 2ο ετήσιο Forum του CEO Clubs Greece για το 2023, με τίτλο “Co-Creating the New Era”, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023. Η λαμπρή εκδήλωση, έλαβε χώρα στον ιστορικό χώρο του Ωδείου Αθηνών, εστιάζοντας αποκλειστικά στη Συν-Δημιουργία.

Ο κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, Founder & CEO της BSS, και ο κ. Σπύρος Ράπτης, CEO της Schneider Electric Greece & Cyprus, παρουσίασαν το case study με τίτλο “Schneider Electric-BSS: Building the Future: Joint Sustainability Initiative”.

Η παρουσίαση αυτή, ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας και συνεργασίας και των δύο εταιρειών, για την παροχή της τεχνογνωσίας τους σε έργα ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων, με χρηματοδότηση από το RRF ή άλλα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία.

 

Ο κ. Λιακόπουλος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας.

Συνηθίζω να λέω πως, πολύ συχνά, αφιερώνουμε πολύ χρόνο και ενέργεια στην κατανόηση. Στη συνέχεια, αφιερώνουμε όση ενέργεια μας απομένει στην προσαρμογή, και στο τέλος, δυστυχώς, δεν έχουμε καθόλου ενέργεια για δράση. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, το σημαντικότερο είναι η δράση.

Στόχος μας ήταν να φέρουμε σε επαφή τους υποψήφιους επενδυτές με τις τεχνολογίες αιχμής μίας εταιρείας, σε μία αυτονόητη μετάβαση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιήοσυν τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Όπως ήδη ανέφερα, είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Βέβαια, το ακόμα πιο ευχάριστο είναι το γεγονός πως, μέσω αυτής της συνεργασίας και προσπάθειας, εμείς οι ίδιοι, αποκτήσαμε, σε διαφορετικούς τομείς, γνώση.

Κλείνοντας, για εμένα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως, στο τέλος, δημιουργήσαμε υπεραξία για τους πελάτες μας.»

 

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το CEO Clubs Greece.

Ενημερωθείτε αναλυτικά από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο της BSS, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας στη φόρμα επικοινωνίας μας!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος    Εγγραφείτε στο Newsletter μας      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.