Την Τετάρτη 27 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γραφείου της BSS | Building Solid Success στον Βόλο.

Σε συνέχεια της αναπτυξιακής της πορείας, η BSS συνεχίζει να επενδύει, έχοντας ως στόχο να βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχειρηματία. Πλέον, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο γραφείων, καθώς βρίσκεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Βόλο.

Στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και επιχειρηματιών, ενώ ο CEO & Founder της εταιρείας, κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά που αποκτήσαμε αυτά τα υπέροχα γραφεία στην πόλη του Βόλου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σκιάθο και για εμένα ο Βόλος είναι κατά κάποιο τρόπο μια δεύτερη πατρίδα.

Συνηθίζω να λέω πως το σημαντικότερο είναι να εστιάζουμε στη δράση. Αυτό πλέον είναι κομμάτι της κουλτούρας της BSS – Building Solid Success.

Ευχή μου να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις της περιοχής και να κάνουμε όλοι μαζί βήματα προς ένα καλύτερο μέλλον».

 

BSS Αγιασμός BSS Η ομάδα του νέου γραφείου με τον CEO της εταιρείας BSS ομάδα στελεχών BSS καλεσμένοι στα εγκαίνια 1 BSS καλεσμένοι στα εγκαίνια 2 BSS ο Γενικός Διευθυντής με καλεσμένους BSS καλεσμένοι στα εγκαίνια 3 BSS καλεσμένοι στα εγκαίνια 4 BSS ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής με τον Γενικό Διευθυντή του ΣΒΘΣΕ BSS Στέλεχος της εταιρείας μας με τον Γενικό Διευθυντή του ΣΒΘΣ BSS ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας μας μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του ΣΒΘΣΕ BSS καλεσμένοι στα εγκαίνια 5

 

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε περισσότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

Ενημερωθείτε αναλυτικά από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο της BSS, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας στη φόρμα επικοινωνίας μας!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος    Εγγραφείτε στο Newsletter μας      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.