Το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου, τον Σύνδεσμο Βιοτεχνιών – Βιομηχανικών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου και τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Egnatia, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 μ.μ,.

Το θέμα: Στρατηγική Επιχειρήσεων στον τομέα των Χρηματοδοτήσεων

Θα δοθούν απαντήσεις στο πως μπορώ να βρω κατάλληλη χρηματοδότηση για την επιχείρηση μου.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Λιακόπουλος Ευστάθιος, CEO BSS

Με την υποστήριξη της εταιρείας Building Solid Success (BSS).

Την επομένη ημέρα από την εκδήλωση στελέχη της εταιρείας θα σας περιμένουν στο Επιμελητήριο Έβρου μια περισσότερο προσωπική επικοινωνία και συζήτηση.
Άλλες σχετικές πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2541026717, BSS.
 

Η BSS είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2002 με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε  δυναμικές επιχειρήσεις, για τον καθορισμό της στρατηγικής που πρέπει να ακολουθήσουν στον τομέα των χρηματοδοτήσεων, αλλά και πάνω σε εξειδικευμένα επενδυτικά & οικονομικά θέματα.

Οι υπηρεσίες που παρέχουνε, καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών με έμφαση στους τομείς της Αξιοποίησης Ευκαιριών Χρηματοδότησης, του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, της Οργάνωσης, των έκτακτων οικονομικών Ελέγχων, των Επιχειρησιακών σχεδίων, των πλάνων Αναδιάρθρωσης δανεισμού, καθώς και γενικά της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος    Εγγραφείτε στο Newsletter μας      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.