Τελικά όλα είναι θέμα άποψης..

1.06.2020 ήταν η έναρξη των ξενοδοχείων.

31.05.2020 βγήκαν τα πρωτόκολλα.

Σε αυτή ορίζονται θέματα που μας ενδιαφέρουν.

Ορίζεται σήμα Health First και σειρά μέτρων που πρέπει να ληφθούν.

Η ύπαρξη ενός σήματος πιστοποίησης είναι απαραίτητο; Σίγουρα δεν είναι υποχρεωτικό. Από την αρχή ήταν μη υποχρεωτικό. 

Αλλά, ρε φίλε έχω ανασφάλεια μη συμβεί κάτι και αρρωστήσει βαριά κάποιο μέλος της ομάδας μου, η μήπως πελάτης. Φαντάζεσαι να διαδοθεί ο ιός και με κλείσουν; Ούτε να το σκεφτώ δε θέλω το ενδεχόμενο να αρρωστήσει βαριά ή να φύγει ένας συνάνθρωπος μας από αμέλεια ή λάθος μου.

Τα πρόστιμα άστα τελευταία, αλλά και ο διασυρμός κίνδυνος μεγάλος. Με βάθος χρόνου. Αυτά μένουν στην μνήμη του κόσμου.

Θέλεις νόμο ή υποχρέωση για να βάλεις έναν ανεξάρτητο φορέα να σε ελέγξει; Να είσαι και εσύ σίγουρος ότι όλα έχουν καλώς; Να πάρεις έναν σύμβουλο να σε καθοδηγήσει σε ένα μοντέλο λειτουργίας με ελαχιστοποίηση της πιθανότητας λάθους; Αναλογιστείτε τι σημαίνει το λάθος στον τομέα αυτό;

Τελικά όλα είναι θέμα άποψης για το επιχειρείν και την ανθρώπινη ζωή. Πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουμε την επιχειρηματικότητα, πόσο σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή.

Εμείς κάναμε και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Δημοσιεύσεις, συνεντεύξεις, επικοινωνία με κάθε μέσο, επιμελητήρια, round tables κλπ. Φτιάξαμε τεχνική ομάδα, κάναμε στρατηγική συνεργασία, κάναμε σεμινάρια και πήραμε άμεσα δουλειές. 

Οι πελάτες μας δε το έκαναν ή κάνουν, επειδή είναι υποχρεωτικό, αλλά επειδή θέλουν να το κάνουν, δεδομένου ότι το αξιώνουν ως σημαντικό. Καμιά φορά …………..

Όταν κάτι είναι υποχρεωτικό: «Έλα μωρέ….».

Όταν δεν είναι υποχρεωτικό: «Ε γιατί να το κάνω…..». 

Γιατί κάποια πράγματα πηγάζουν από υγιή κουλτούρα και παιδεία. Ξεχωρίζουμε στην ουσία. Θέλουμε ποιότητα, θέλουμε ασφάλεια, σεβόμαστε την ανθρώπινη υγεία.

Ξέρετε που θα μας βρείτε. Εκεί δίπλα σας στην προσπάθεια για μια υγιή επιχειρηματικότητα ΚΑΙ στην πιστοποίηση για τον Κορωνοιό.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος    Εγγραφείτε στο Newsletter μας      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.