Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ – ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

H TÜV AUSTRIA ACADEMY σε συνεργασία με την Business Support Services (BSS) διοργανώνουν από κοινού το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ – ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ». Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα περί προληπτικής αναδιάρθρωσης, της απαλλαγής από τα χρέη και τη δεύτερη ευκαιρία για τους επιχειρηματίες. Tο εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλύπτει το σύνολο των απαραίτητων τεχνικών γνώσεων σχετικά με την αναδιάρθρωση και το νέο τοπίο που έχει δημιουργηθεί σε ευρωπαϊκό και πανελλαδικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, σε όσους έχουν ήδη πρόβλημα διαχείρισης των οφειλών τους, όσο και αυτούς που θέλουν προληπτικά να προλάβουν μελλοντικό πρόβλημα. Ταυτόχρονα απευθύνεται σε Οικονομικούς Διευθυντές, Ορκωτούς Ελεγκτές, Συμβούλους, Λογιστές και Δικηγόρους.

 

Ημερομηνίες υλοποίησης:

Αθήνα:                 23-24/04/2020

Θεσσαλονίκη:    27-28/04/2020

 

Περισσότετες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας: https://www.tuvaustria.academy/category_id=2%26service_id=218

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στα τηλέφωνα 210 5220920 (εσωτ. 216 και 224) και 2310 941100

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος    Εγγραφείτε στο Newsletter μας      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.