Την ανάγκη, οι επιχειρήσεις να αναπτύξουν στρατηγική μέσα από την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών τους, προκειμένου να γίνουν πιο ανταγωνιστικό στο οικονομικό περιβάλλον που δραστηριοποιούνται, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο ο κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων BSS, που θα είναι ο κεντρικός ομιλητές σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας με θέμα «Τράπεζες & Επιχειρηματικότητα».

Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο κ. Λιακόπουλος, ανέφερε ότι η ημερίδα είναι ανοιχτό για όλους, τονίζοντας ότι ο επιχειρηματικός κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Όπως είπε “Οι επιχειρήσεις πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να στελεχωθούν και να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση, προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν ανταγωνιστικές. Εμείς θα ενημερώσουμε τους παρευρισκόμενους για τις δυνατότητες συμβουλευτικής υποστήριξης που παρέχουμε. Θα πρέπει να αποφύγουμε την αδράνεια και την απαισιοδοξία αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάμε μπροστά, ακόμη και σε ένα οικονομικό περιβάλλον που δεν ευνοεί”.

Ακούστε την συνέντευξη του κ. Λιακόπουλου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος    Εγγραφείτε στο Newsletter μας      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.