Τα βραβεία μας είναι η αναγνώριση της μεθοδικότητας, της εμπειρίας και της αποτελεσματικότητας, που παρέχουμε μέσω των υπηρεσιών μας σε κάθε ελληνική επιχείρηση.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες και οι συνεργάτες μας είναι η απόδειξη!

Η BSS αναδείχθηκε στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-22, στο παγκόσμιο θεσμό των Superbrands.

H BSS, με έντονη δυναμική δραστηριότητα στο χρηματοοικονομικό τομέα και σαφή πελατοκεντρική προσέγγιση, δίνει λύσεις που προσφέρουν ανάπτυξη και γόνιμες ευκαιρίες για εξέλιξη.

H συντονισμένη αυτή προσπάθεια της BSS για να αλλάξει τη ροή του «επιχειρείν», ανταμείβεται μέσα από το Βραβείο «Superbrand» για το έτος 2021-2022. Η βράβευση έχει έρθει μετά από αρκετή και ομαδική δουλειά αλλά και την αναγνώριση των ίδιων των πελατών της που καθημερινά την αναδεικνύουν σαν τον έμπιστο συνεργάτη τους.

DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2021

Η BSS κατατάχθηκε για το 2021 στις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις,
αποσπώντας το βραβείο Diamonds of the Greek Economy βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτήριων, που δηλώνουν την ισχυρή παρουσία της BSS, τη σταθερά εξελισσόμενη πορεία της και τη συμβολή της στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

ACCOUNTING AWARDS 2022

Η BSS κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις στα Accounting Awards 2022, αποσπώντας συνολικά 5 βραβεία σε τομείς που έχουν ρυθμιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Τα βραβεία αντικατοπτρίζουν τη δυναμική, την αξιοποίηση της τεχνολογίας και της καινοτομίας, την τεχνογνωσία και την εμπειρία της BSS στην αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων για κάθε επιχείρηση που επιδιώκει τη θωράκιση του παρόντος και τη σταθερή, βιώσιμη ανάπτυξη.

ΜΑΖΙ απαλλασσόμαστε από τις οφειλές του παρελθόντος,
ΜΑΖΙ απολαμβάνουμε ένα νέο και υγιές επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.