Γνώρισε τη BSS

Η Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων BSS  είναι μια δυναμική εταιρεία με έντονη δραστηριότητα στο χρηματοοικονομικό τομέα από το 1998 και παρουσία με δίκτυο υποκαταστημάτων στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Λάρισα σύντομα και στην Κρήτη.

Με σαφή πελατοκεντρική προσέγγιση και στόχο τη δημιουργία πλούτου για την Ελληνική οικονομία, σχεδιάζει και υλοποιεί με αποτελεσματικότητα τα τελευταία 22 χρόνια προστιθέμενη αξία για τις επιχειρήσεις της χώρας. Η αξία αυτή που επιστρέφεται, δεν είναι μόνο οικονομική, είναι ευημερία και πρόοδος για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Η δυναμική Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων με όραμα & στρατηγική

Μαζί με τον επιχειρηματία

Θέτουμε από την αρχή τα σωστά βήματα που θα τον οδηγήσουν σε ασφαλές οικονομικό περιβάλλον ανάπτυξης.

Το όραμα μας είναι η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη και η έμπνευση που θα αισθανθεί  ο Έλληνας επιχειρηματίας στην πολυπλοκότητα που διαμορφώνει το ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Είμαστε δίπλα στον επιχειρηματία, ενισχύουμε το όραμα του και μαζί μεγαλώνουμε, σε μια αέναη προσπάθεια εξέλιξης και προκοπής η οποία μας οδηγεί μαζί στο μέλλον.

Σίγουρη επιτυχία
Δυνατές στρατηγικές
Μελετημένες κινήσεις

Η BSS με αριθμούς

Η επιχείρηση μας αναπτύσσει με ιδιαίτερη ταχύτητα τα μεγέθη της τα τελευταία έτη.

Μέσα σε τρία έτη έχει διπλασιάσει τον Κύκλο Εργασιών της, διατηρώντας υψηλή κερδοφορία και απόλυτη επιχειρηματική υγεία.

Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί ότι συμμετείχαμε σε 97 περιπτώσεις λειτουργικής αναδιάρθρωσης εν λειτουργία επιχειρήσεων – πελατών μας.

Η εταιρεία έχει χειριστεί χρηματοδοτήσεις για το πελατολόγιό της ύψους άνω του €1,5 δις ετησίως και αποτελεί βασικό παράγοντα της επιχειρηματικής κοινότητας στον τομέα των χρηματοδοτήσεων.

Πολύχρονη ανοδική πορεία
Σταθερά Αποφασιστικά βήματα

Επιτυχίες

Πέτυχε αύξηση 123% στις παρεχόμενες υπηρεσίες ανεξάρτητης οικονομικής διεύθυνσης, με την μορφή της μόνιμης ετήσιας συνεργασίας κατά τα τελευταία τέσσερα έτη.

Ανέλαβε 72%, περισσότερες περιπτώσεις λογιστικής εποπτείας επιχειρήσεων.

Υλοποίησε 963 αναδιαρθρώσεις οφειλών, μερικές εκ των οποίων οι σημαντικότερες στην ελληνική οικονομία, έχοντας μεγάλη διείσδυση στον κλάδο της αναδιάρθρωσης κόκκινων δανείων, φροντίζοντας την ανάπτυξη των επιχειρήσεων αυτών αμέσως μετά την αναδιάρθωση.

Υπέβαλε 227 προγράμματα επιδοτήσεων ΕΣΠΑ και Αναπτυξιακού Νόμου, κατά το 2019, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αναπτυξιακή ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Ολοκλήρωσε 93 περιπτώσεις προσαρμογής στη διασφάλιση προσωπικών δεδομένων – GDPR, στους κλάδους ξενοδοχείων, παροχής υπηρεσιών, εστίασης, εμπορίας τροφίμων κλπ, συμβάλλοντας στην οργάνωση και την κανονιστική προσαρμογή των επιχειρήσεων.

Πιστοποίησε άνω των 70 επιχειρήσεων πελατών της,  σε συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO, ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001, ISO COVID κλπ.

Πολύχρονη ανοδική πορεία
Σταθερά Αποφασιστικά βήματα

Εξειδίκευση & Πυλώνες

Τομείς εξειδίκευσης της BSS

 • Οικονομική διεύθυνση
 • Συμβουλευτική επιχειρήσεων
 • Τραπεζικά ζητήματα
 • Επιδοτήσεις
 • Επενδυτικά
 • Χρηματοοικονομικά
 • Σεμινάρια

Βασικοί πυλώνες της BSS

 • Αναπτυξιακός Νόμος
 • ΕΣΠΑ
 • Aναδιάρθρωση
 • Φοροτεχνικός & Λογιστικός σχεδιασμός
 • Συμβουλευτική Επιχειρήσεων
 • Οργάνωση Επιχειρήσεων ISO, GDPR
 • Πιστοποίηση
 • COVID shield
Είμαστε η Ελληνική απάντηση στις ανάγκες των επιχειρηματιών

Ολιστική προσέγγιση 360

Αντικείμενο μας ο τομέας της συμβουλευτικής στο «επιχειρείν», με μια «ολιστική προσέγγιση 360» όλων των υπηρεσιών σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Υποστηρίζουμε απόλυτα οτιδήποτε καινούριο, καινοτόμο, δημιουργικό, με στρατηγικές απόλυτα εφαρμόσιμες στην Ελληνική οικονομία, μόνιμες λύσεις, αδιάκοπη δράση και πράξεις.

Εφαρμόζουμε το μοντέλο Κατανόηση – Προσαρμογή – Δράση!!

Η εξειδίκευση, η πολυετή εμπειρία, η τεχνογνωσία, η επαφή με τα κέντρα λήψεως αποφάσεων σε συνδυασμό με το ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο σε Ελλάδα και άλλες  Ευρωπαϊκές αγορές μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε μπροστά από τις διεθνής οικονομικές εξελίξεις. Με διορατικότητα και προσαρμοστικότητα αξιολογούμε την κάθε περίοδο, συμβάλουμε στη βελτίωση των συνθηκών για τον επιχειρηματικό κόσμο με ένα όραμα, να προχωρήσουμε μαζί στο μέλλον.

Ολιστική προσέγγιση 360 για αποτελεσματικές επιχειρηματικές ευκαιρίες

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη από την BSS

Η Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων BSS στηρίζει κοινωνικές ομάδες και δραστηριότητες, πιστεύει στην αξία της κοινωνικής προσφοράς η οποία στις μέρες μας είναι κάτι περσότερο από σημαντική.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από πρωτοβουλίες που θα δώσουν λύση στα σύγχρονα προβλήματα και μπορούν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον για όλους μας.

Η BSS υλοποιεί δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Αειφόρου Ανάπτυξης, στηρίζει ενεργά το περιβάλλον, την κοινωνία, την οικονομία, τον εθελοντισμό, τις παιδικές ευπαθείς ομάδες, τη νεανική επιχειρηματικότητα & καινοτομία.

Το μέλλον όλης της Ελληνικής κοινωνίας

Προστασία περιβάλλοντος

Η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από την ίδια την εταιρεία με τη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα, αντικαθιστώντας όλους τους λαμπτήρες των γραφείων, κοινόχρηστων χώρων με λαμπτήρες Led τεχνολογίας.

H ανακύκλωση χαρτιού, μελανιών και άλλων υλικών ακολουθείτε πιστά καθημερινά, περιορισμός χρήσης πλαστικών υδροδοχείων και ποτηριών, χρήση φωτοκύτταρων και αισθητήρων κίνησης για την εξοικονόμηση ενέργειας, χρήση σωμάτων ψύξης θέρμανσης φιλικά προς το περιβάλλον Α energy class, Freon R410A.

Εκπαιδεύουμε τους εργαζομένους μας σε δράσεις και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Αξίζει τα πάντα

Ευπαθείς ομάδες & Ιδρύματα

Η προστασία σε ευπαθείς ομάδες και ιδρύματα πραγματοποιείται κάθε χρόνο με την προσφορά 100 ευρώ ανά εργαζόμενο σε ένα ίδρυμα ή οργανισμό, επιλογής της ομάδας  εργαζομένων της BSS.

O άνθρωπος χρειάζεται τον άνθρωπο

Εθελοντισμός

Ο Εθελοντισμός πραγματοποιείται από την ομάδα της BSS με την προσφορά σε διάφορες εθελοντικές εργασίες, καθώς extra ρεπό ανά εργαζόμενο προωθούνται αντίστοιχα όπου υπάρχει ανάγκη κοινωνικής εθελοντικής βοήθειας.

Εθελοντισμός κανείς δεν είναι μόνος

Νεανική επιχειρηματικότητα

Η εταιρεία BSS πιστεύει στη νεανική επιχειρηματικότητα ως μοχλό μετάβασης σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης για τη χώρα, τις περιφέρειες, τους νομούς, τις τοπικές οικονομίες. Η  καινοτομία έχει να προσφέρει στο μέλλον οικονομική ευημερία, υψηλούς δείκτες απασχόλησης και κλάδους επιχειρήσεων με πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Η BSS ως Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων διοργανώνει ημερίδες καινοτομίας & νεανικής επιχειρηματικότητας δίνοντας σημαντικές συμβουλές & εξειδίκευση στα νέα θεσμικά πλαίσια χρηματοδοτήσεων, αναπτυξιακών προγραμμάτων, επιδοτήσεις, ώστε οι νέοι να εμπλουτίσουν την επαγγελματική τους κατάρτιση κάνοντας σταθερά και πετυχημένα βήματα προς το μέλλον τους.

Νεανική επιχειρηματικότητα

Aλληλεγγύη

Φέτος το 2020 η BSS έμπρακτα δείχνει την αγάπη και την αλληλεγγύη της στην πιο αληθινή και τρυφερή παιδική ομάδα που φιλοξενείται στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS στη Βάρη, υποστηρίζοντας το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Τα παιδιά είναι το μέλλον της κοινωνίας μας, οφείλουμε όλοι μαζί με σεβασμό, ειλικρίνεια να βοηθήσουμε να διαμορφώσουν το δικό τους μέλλον, να τους διδάξουμε την αλληλεγγύη και από καρδιάς να τους δώσουμε ατελείωτη αγάπη!

Ένα αληθινό
Χριστουγεννιάτικο δείπνο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.