Η BSS αναδείχθηκε στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-22, στο παγκόσμιο θεσμό των Superbrands.

H BSS, με έντονη δυναμική δραστηριότητα στο χρηματοοικονομικό τομέα και σαφή πελατοκεντρική προσέγγιση, δίνει λύσεις που προσφέρουν ανάπτυξη και γόνιμες ευκαιρίες για εξέλιξη.

H συντονισμένη αυτή προσπάθεια της BSS για να αλλάξει τη ροή του «επιχειρείν», ανταμείβεται μέσα από το Βραβείο «Superbrand» για το έτος 2021-2022. Η βράβευση έχει έρθει μετά από αρκετή και ομαδική δουλειά αλλά και την αναγνώριση των ίδιων των πελατών της που καθημερινά την αναδεικνύουν σαν τον έμπιστο συνεργάτη τους.

Γνώρισε τη BSS

Η Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων BSS, είναι μια δυναμική εταιρεία με έντονη δραστηριότητα στον χρηματοοικονομικό τομέα από το 1998 και παρουσία με δίκτυο γραφείων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Βόλο.

Με σαφή πελατοκεντρική προσέγγιση και στόχο τη δημιουργία πλούτου για την Ελληνική οικονομία, σχεδιάζει και υλοποιεί με αποτελεσματικότητα τα τελευταία 25 χρόνια προστιθέμενη αξία για τις επιχειρήσεις της χώρας. Η αξία αυτή που επιστρέφεται, δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά αντίθετα είναι ευημερία, πρόοδος για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Η δυναμική Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων με όραμα & στρατηγική

Μαζί με τον επιχειρηματία

Θέτουμε από την αρχή τα σωστά βήματα, που θα τον οδηγήσουν σε ασφαλές οικονομικό περιβάλλον ανάπτυξης.

Το όραμά μας είναι η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη και η έμπνευση που θα αισθανθεί  ο Έλληνας επιχειρηματίας στην πολυπλοκότητα που διαμορφώνει το ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Είμαστε δίπλα στον επιχειρηματία, τον στηρίζουμε και μαζί μεγαλώνουμε σε μια αέναη προσπάθεια εξέλιξης και προκοπής, η οποία μας οδηγεί μαζί στο μέλλον.

Σίγουρη επιτυχία
Δυνατές στρατηγικές
Μελετημένες κινήσεις

Η BSS με αριθμούς

Η επιχείρησή μας, έχει επιφέρει ιδιαίτερη ανάπτυξη στα μεγέθη της, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μέσα σε τρία έτη, διπλασίασε τον Κύκλο Εργασιών της, διατηρώντας υψηλή κερδοφορία και απόλυτη επιχειρηματική υγεία.

Ενδεικτικά αξίζει να σημειωθεί, ότι συμμετείχαμε σε 97 περιπτώσεις λειτουργικής αναδιάρθρωσης εν λειτουργία επιχειρήσεων – πελατών μας.

Η εταιρεία μας, έχει χειριστεί χρηματοδοτήσεις για το πελατολόγιό της, ύψους άνω των 1,5 δις ευρώ ετησίως, αποτελώντας έτσι βασικό παράγοντα της επιχειρηματικής κοινότητας στον τομέα των χρηματοδοτήσεων.

Πολύχρονη ανοδική πορεία
Σταθερά Αποφασιστικά βήματα

Επιτυχίες

Πέτυχε αύξηση 123% στις παρεχόμενες υπηρεσίες ανεξάρτητης οικονομικής διεύθυνσης, με την μορφή της μόνιμης ετήσιας συνεργασίας κατά τα τελευταία τέσσερα έτη.

Ανέλαβε 72%, περισσότερες περιπτώσεις λογιστικής εποπτείας επιχειρήσεων.

Υλοποίησε 963 αναδιαρθρώσεις οφειλών, μερικές εκ των οποίων οι σημαντικότερες στην ελληνική οικονομία, έχοντας μεγάλη διείσδυση στον κλάδο της αναδιάρθρωσης κόκκινων δανείων, φροντίζοντας την ανάπτυξη των επιχειρήσεων αυτών αμέσως μετά την Αναδιάρθρωση.

Υπέβαλε 227 προγράμματα επιδοτήσεων ΕΣΠΑ και Αναπτυξιακού Νόμου, κατά το 2019, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αναπτυξιακή ενίσχυση της Ελληνικής οικονομίας.

Ολοκλήρωσε 93 περιπτώσεις προσαρμογής στη διασφάλιση προσωπικών δεδομένων – GDPR, στους κλάδους ξενοδοχείων, παροχής υπηρεσιών, εστίασης, εμπορίας τροφίμων κλπ., συμβάλλοντας στην οργάνωση και την κανονιστική προσαρμογή των επιχειρήσεων.

Πιστοποίησε άνω των 70 επιχειρήσεων πελατών της,  σε συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO, ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001, ISO COVID κλπ.

Πολύχρονη ανοδική πορεία
Σταθερά Αποφασιστικά βήματα

Εξειδίκευση & Πυλώνες

Τομείς εξειδίκευσης της BSS

 • Οικονομική διεύθυνση
 • Συμβουλευτική επιχειρήσεων
 • Τραπεζικά ζητήματα
 • Επιδοτήσεις
 • Επενδυτικά
 • Χρηματοοικονομικά
 • Σεμινάρια

Βασικοί πυλώνες της BSS

 • Αναπτυξιακός Νόμος
 • ΕΣΠΑ
 • Αναδιάρθρωση
 • Φοροτεχνικός & Λογιστικός σχεδιασμός
 • Συμβουλευτική Επιχειρήσεων
 • Οργάνωση Επιχειρήσεων ISO, GDPR
 • Πιστοποίηση
 • COVID shield
Είμαστε η Ελληνική απάντηση στις ανάγκες των επιχειρηματιών

Ολιστική προσέγγιση 360

Αντικείμενο μας, ο τομέας της συμβουλευτικής στο «επιχειρείν», με μια «ολιστική προσέγγιση 360» όλων των υπηρεσιών σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Υποστηρίζουμε απόλυτα οτιδήποτε καινούριο, καινοτόμο, δημιουργικό, με στρατηγικές απόλυτα εφαρμόσιμες στην Ελληνική οικονομία, μόνιμες λύσεις, αδιάκοπη δράση και πράξεις.

Εφαρμόζουμε το μοντέλο Κατανόηση – Προσαρμογή – Δράση

Η εξειδίκευση, η πολυετή εμπειρία, η τεχνογνωσία, η επαφή με τα κέντρα λήψεως αποφάσεων σε συνδυασμό με το ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο σε Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές αγορές, μας παροτρύνει να είμαστε μπροστά από τις Διεθνείς οικονομικές εξελίξεις..Με διορατικότητα και ανθεκτικότητα, εκτιμούμε την κάθε περίπτωση – πελάτη χωριστά, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση των συνθηκών για τον επιχειρηματικό κόσμο με ένα όραμα : να βαδίσουμε μαζί το μέλλον.

Ολιστική προσέγγιση 360 για αποτελεσματικές επιχειρηματικές ευκαιρίες

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη από την BSS

Η Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων BSS,  στηρίζει κοινωνικές ομάδες και δραστηριότητες, πιστεύει στην θεμελιώδη αξία της κοινωνικής προσφοράς, η οποία στις μέρες μας είναι κάτι περισσότερο από σημαντική.

Η κοινωνία μας, έχει ανάγκη από πρωτοβουλίες που θα δώσουν λύση στα σύγχρονα προβλήματα και θα δημιουργήσουν ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον για όλους μας.

Η BSS, υλοποιεί δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Αειφόρου Ανάπτυξης, στηρίζει ενεργά το περιβάλλον, την κοινωνία, την οικονομία, τον εθελοντισμό, τις παιδικές ευπαθείς ομάδες, τη νεανική επιχειρηματικότητα & καινοτομία.

Το μέλλον όλης της Ελληνικής κοινωνίας

Προστασία περιβάλλοντος

Η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από την ίδια την εταιρεία με τη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα, αντικαθιστώντας όλους τους λαμπτήρες των γραφείων και των κοινόχρηστων χώρων με λαμπτήρες τεχνολογίας Led .

H ανακύκλωση χαρτιού, μελανιών και άλλων υλικών εφαρμόζετε σχολαστικά, γίνεται περιορισμός χρήσης πλαστικών υδροδοχείων και ποτηριών, χρήση φωτοκύτταρων και αισθητήρων κίνησης για την εξοικονόμηση ενέργειας, χρήση σωμάτων ψύξης θέρμανσης φιλικά προς το περιβάλλον (Α+ energy class, Freon R410A).

Εκπαιδεύουμε τους εργαζομένους μας, σε δράσεις και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Αξίζει τα πάντα

Ευπαθείς ομάδες & Ιδρύματα

Η προστασία σε ευπαθείς ομάδες και ιδρύματα πραγματοποιείται κάθε χρόνο με την προσφορά 100 ευρώ ανά εργαζόμενο σε ένα ίδρυμα ή οργανισμό, επιλογής της ομάδας  εργαζομένων της BSS.

O άνθρωπος χρειάζεται τον άνθρωπο

Εθελοντισμός

Ο Εθελοντισμός πραγματοποιείται από την ομάδα της BSS, με την προσφορά σε διάφορες εθελοντικές εργασίες.Πιο συγκεκριμένα, με ένα επιπλέον ρεπό ανά εργαζόμενο, ο οποίος προωθείται αντίστοιχα όπου υπάρχει ανάγκη κοινωνικής εθελοντικής αλληλεγγύης.

Εθελοντισμός κανείς δεν είναι μόνος

Νεανική επιχειρηματικότητα

Η εταιρεία BSS πιστεύει στη νεανική επιχειρηματικότητα ως μοχλό μετάβασης σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης για τη χώρα, τις περιφέρειες, τους νομούς, τις τοπικές οικονομίες. Η  καινοτομία έχει να προσφέρει στο μέλλον οικονομική ευημερία, υψηλούς δείκτες απασχόλησης και κλάδους επιχειρήσεων με αυξανόμενους ρυθμούς ανάπτυξης.

Η BSS ως Ελληνική Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων διοργανώνει ημερίδες καινοτομίας & νεανικής επιχειρηματικότητας δίνοντας σημαντικές συμβουλές & εξειδίκευση στα νέα θεσμικά πλαίσια χρηματοδοτήσεων, αναπτυξιακών προγραμμάτων, επιδοτήσεις, ώστε οι νέοι να εμπλουτίσουν την επαγγελματική τους κατάρτιση κάνοντας σταθερά και πετυχημένα βήματα προς το μέλλον τους.

Νεανική επιχειρηματικότητα

Aλληλεγγύη

Φέτος το 2020 η BSS έμπρακτα δείχνει την αγάπη και την αλληλεγγύη της στην πιο αληθινή και τρυφερή παιδική ομάδα που φιλοξενείται στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS στη Βάρη, υποστηρίζοντας το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Τα παιδιά είναι το μέλλον της κοινωνίας μας, οφείλουμε όλοι μαζί με σεβασμό, ειλικρίνεια να βοηθήσουμε να διαμορφώσουν το δικό τους μέλλον, να τους διδάξουμε την αλληλεγγύη και από καρδιάς να τους δώσουμε ατελείωτη αγάπη!

Ένα αληθινό
Χριστουγεννιάτικο δείπνο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.